Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιανουαρίου 28, 2024

Πριν κλείσει μήνα η δημοτική αρχή Ζηρού, ο Δήμαρχος ζητά παραιτήσεις αντιδημάρχων


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την νέα δημοτική αρχή Ζηρού η οποία πριν καλά - καλά αναλάβει μετρά απώλειες σε επίπεδο αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με τις προτάσεις του επικεφαλής της παράταξης και δημάρχου,  κου Γιώργου Ζυγούρη. 

Η αρχή είχε γίνει κατά την πρώτη ειδική συνεδρίαση όπου την πρόταση του δημάρχου για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου καταψήφισαν δύο δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. 

Στην δεύτερη συνεδρίαση η πρόταση του δημάρχου για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου της «ΔΗ.ΖΗ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.» βρήκε "τοίχο" αφού 10 από τους 15 δημοτικούς του συμβούλους  δεν στήριξαν την πρόταση του. 

Μάλιστα, από τους δέκα της πλειοψηφίας που δεν στήριξαν την πρόταση, οι πέντε ανήκουν στο στενό πυρήνα συνεργατών του κου Ζυγούρη αφού έχουν θέση αντιδημάρχου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, ο Δήμαρχος Ζηρού ξεκινά και ζητά παραιτήσεις από τους αντιδημάρχους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αρχή ήδη έχει γίνει με έναν από τους πέντε ο οποίος αρνήθηκε την παραίτηση. 

Επίσης, οι δέκα που δεν στήριξαν την πρόταση Ζυγούρη για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου της «ΔΗ.ΖΗ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.» φαίνεται πως θέτουν ζήτημα αναφορικά με τον πρώην δήμαρχο της περιοχής και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κο Δημήτρη Γιολδάση. 

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια δημοτική αρχή που δεν έχει κλείσει καν ένα μήνα και για αντιδημάρχους που δεν έχουν συμπληρώσει καν είκοσι μέρες στα πόστα τους. 

Η νέα δημοτική αρχή Ζηρού σε επίπεδο λειτουργικότητας και συνοχής έχει ξεκινήσει στραβά.

Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Εν αναμονή λοιπόν των όποιων εξελίξεων και αποφάσεων του Δημάρχου, κου Ζυγούρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου