Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12, 2024

Η Ηπειρωτική Αντιπροσωπεία στη Συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας


Πάνω από 300 εκλέκτορες από όλη τη Χώρα συνεδριάζουν  στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens  για την εκλογή του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας η οποία και θα οδηγήσει στην εκλογή νέας ηγεσίας .

Τα πρόσφατα αποτελέσματα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου δίνουν στον  νυν Πρόεδρο της ΕΝΠΕ Απόστολο Τζιτζικώστα το χαρακτήρα του φαβορί   και αναμένεται να  ανανεώσει τη θητεία του. Ωστόσο η κάλπη βγάζει πολλές φορές αυτά που θέλει καθώς το  ενδιαφέρον εστιάζεται στη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου . Εκεί θέσεις διεκδικούν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια πρόσωπα θα διεκδικήσουν την ψήφο των εκλεκτόρων.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν οι 13 εκλεγμένοι Περιφερειάρχες και το όργανο θα συμπληρωθεί με την εκλογή 12 Περιφερειακών Συμβούλων.

Στη Γενική Συνέλευση, την έναρξη των εργασιών κήρυξε ως Πρόεδρος ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφέρεια Ηπείρου υποψήφιοι ήταν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες Άρτας και Θεσπρωτίας, Ψαθάς και Πιτούλης αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα αποτελέσματα για το Εποπτικό Συμβούλιο εκλέγεται ο  κος Ψαθάς όπου ήταν υποψήφιος και αναμένονται τα αποτελέσματα του Διοικητικού Συμβουλίου όπου εκεί υποψήφιος είναι ο κος Θωμάς Πιτούλης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου