Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2024

Συμβολικό άνοιγμα των διοδίων του Ακτίου από τους αγρότες


Συμβολικό άνοιγμα των διοδίων του Ακτίου έγινε από τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους των μπλόκων της Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας και του Λούρου Πρέβεζας, το πρωί του Σαββάτου 3 Φλεβάρη, μετά από κάλεσμα των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας και Πρέβεζας.

Μοίρασαν ανακοινώσεις στους διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες των οχημάτων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις διεκδικήσεις και τα δίκαια αιτήματά τους, αλλά και τονίζοντας ότι η ακρίβεια όπως χτυπά τους αγρότες έτσι χτυπά και τους εργαζόμενους. 

«Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού δεν μας καλύπτουν σε κανένα αίτημα», σημείωσε ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας. «Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα είναι επίμονος για να παραμείνουμε στα χωριά και τα χωράφια μας και δεν θα φύγουμε για μετανάστες». 

Την κοινή ρίζα των προβλημάτων των Ελλήνων και Ευρωπαίων αγροτών που βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα, επισήμανε ο Νίκος Τσέγκος, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας. Υπογράμμισε ότι το υψηλό κόστος παραγωγής που διαμορφώνεται από τράπεζες, εμποροβιομήχανους και ακριβό ρεύμα, είναι κοινό πρόβλημα των αγροτών σε όλη την ΕΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου