Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η συμπεριφορά γιατρού που εξόργισε τους συνοδούς ασθενή - καταγγελία


Μέσα από το PrevezaBest.gr - έχουμε αναφερθεί μέσω δημοσιευμάτων μας - στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πρέβεζας προκειμένου να σταθεί όρθιο το τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα. 

Όμως, ενίοτε, υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που δικαιολογημένα απαξιώνουν την όλη αυτή μεγαλειώδη προσπάθεια προσβάλλοντας τους πολίτες που το επισκέπτονται. 

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο PrevezaBest.gr - τα στοιχεία της καταγγέλλουσας βρίσκονται στη διάθεση μας- γίνεται λόγος για ανάρμοστη -προσβλητική συμπεριφορά γιατρού προς ασθενή και συνοδούς. 

Σύμφωνα με την καταγγελία και τα όσα αναφέρει το περιστατικό έλαβε χώρα εχθές Κυριακή 4/2 στο χώρο των έκτακτων περιστατικών του νοσοκομείου στην Πρέβεζα στο τμήμα της χειρουργικής. 

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει η συνοδός, ο γιατρός που εφημέρευε υπέδειξε ιδιαίτερα υποτιμητική συμπεριφορά τόσο προς την ίδια όσο και προς την ασθενή μητέρα της.  Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω γιατρός είναι συμβασιούχος στο νοσοκομείο. 

Η ασθενής τις προηγούμενες μέρες είχε χειρουργηθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και χθες εμφάνισε πυρετό. Έτσι λοιπόν επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Πρέβεζας προκειμένου να την εξετάσει γιατρός.  

Αυτό λοιπόν που εξόργισε τους συνοδούς ήταν η φράση του γιατρού ο οποίος φέρεται να είπε "Σε τρεις ώρες μπορείτε να φτάσετε στην Αθήνα" 

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η διοίκηση του νοσοκομείου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου