Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2024

Σε πανηγυρική Εκδήλωση έκοψε τη Βασιλόπιτα ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών του Ν. Πρέβεζας



Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πρέβεζας, παρουσία πολλών μελών του, έκοψε  τη Βασιλόπιτα το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα τελετών του ξενοδοχείου Dioni στην Πρέβεζα.

Στην ετήσια αυτή εκδήλωση του συνδέσμου, τη Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως κ Πρεβέζης, κ.κ. Χρυσόστομος και ο Πρωτοσύγκελος Αρχ. κ.Σίμων Δημογέροντας.

Μετά την κοπή απεύθυναν στους παρευρισκομένους εγκάρδιες ευχές για το Νέο Έτος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως κ Πρεβέζης, κ.κ. Χρυσόστομος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Τχης κ. Παναγιώτης Κιούλιας και αναγνωστηκε μήνυμα με ευχές του βουλευτή Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνου Μπάρκα.


Την ζεστή και φιλόξενη αυτή εκδήλωση, μεταξύ άλλων τίμησαν ο Βουλευτής του Νομού, κ. Σπυρίδων Κυριάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ. Νικόλαος Γεωράκος, ο   εκπρόσωπος του Διοικητού της 8 Μ/Π Ταξιαρχίας Τχης κ. Νικόλαος Πουρνάρας, ο Υπδκτής της ΑΕΝ Ηπείρου Αντιπλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Καρβέλης, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντιπύραρχος κ. Καλλίνικος, ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξκών Στρατού Λοχαγός κ. Ιωάννης Γιώτης, ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξκών Αεροπορίας Υποπτέραρχος κ. Ιωάννης Τσαντίρης, ο πρώην Γεν. Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του ΓΝΠ κ Επαμεινώνδα Λέκκας μέλος του Συνδέσμου καθώς και πολλά μέλη του Συνδέσμου,Εφέδρων. Τυχερός της βραδιάς ο οποίος κέρδισε το φλουρί (και αντιστοιχούσε σε μια ασημένια εικόνα της Παναγίας) ο έφεδρος ανθυποσμηναγός, κ. Ιωάννης Ζακυνθυνός, μέλος του Συνδέσμου.   Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική ειδικά για την περίσταση που είχε φροντίσει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πρέβεζας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου