Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 19, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φ.Ζέρβας "Δεν υπάρχουν 400 αδέσποτα στο Νεοχώρι, μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, το θέμα θα το αντιμετωπίσουμε"


Στο Ράδιο Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη μίλησε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας, Φώτης Ζέρβας. 

Ο κος Ζέρβας αφού ευχαρίστησε τους εργαζομένους στο τμήμα καθαριότητας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις έτσι ώστε η πόλη να είναι καθαρή, κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά ζητημάτων με πρώτο αυτό του καταφυγίου αδέσποτων στο Νεοχώρι και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες. 

Ο κος Ζέρβας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για 400 αδέσποτα όπως αναφέρθηκε στην δημόσια τηλεόραση αλλά για περίπου 100 με 120, το πρώτο πράγμα που κάναμε στο πλαίσιο δράσεων είναι να συστήσουμε τη νέα 5μελή επιτροπή. 

Παρατηρείται όμως το φαινόμενο να παρατούν κούτες με κουτάβια στο εξωκλήσι της Μεταμόρφωσης, είπε. 

Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα το κάνουμε τόνισε ο κος Ζέρβας και συνέχισε λέγοντας ότι το πρόβλημα υπάρχει εδώ και χρόνια όμως δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Η τελευταία παράταση που έχει ο εργολάβος για το νέο καταφύγιο χωρητικότητας 30 θέσεων είναι περί τα τέλη του Αυγούστου. Μέχρι τότε πρέπει να ναι έτοιμο. Αυτές όμως οι θέσεις είναι για αδέσποτα που χρήζουν περίθαλψης και μια ιδιαίτερης προστασίας και όχι για να τα έχουμε μαντρωμένα, όπου αυτό απαγορεύεται από την νομοθεσία δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου