Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με Φαντασμαγορικό τρόπο έπεσε η αυλαία των Αποκριάτικων εκδηλώσεων - Φώτο


Με Φαντασμαγορικό τρόπο και παρουσία πλήθους κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, το βράδυ της Κυριακής έπεσε η αυλαία των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, στις 8 μ.μ.  πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Καρναβαλιού στην πλατεία δικαστηρίων από την πλευρά του λιμανιού της Πρέβεζας. 




Το πρόγραμμα περιλάμβανε καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου, βαρκαρόλα, ρίψη βεγγαλικών και συναυλία από το τοπικό συγκρότημα, West Coast. 

Στην εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου, όπου απόλαυσαν το θέαμα της καύσης του Καρνάβαλου ενώ αμέσως μετά διασκέδασαν υπό τους ήχους της Πρεβεζάνικης μπάντας !



Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι του Κομιτάτου, Σπύρος Πλέουρας και Χρήστος Λούπας, όπου παρουσία του κόσμου ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου, για το Καρναβαλικό Κομιτάτο 2025 ! 

Αμέσως μετά  ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Δήμου απηύθυνε κάλεσμα σε όλους για αύριο, Καθαρά Δευτέρα να παραβρεθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας με τα παραδοσιακά Κούλουμα στην Πλατεία Ανδρούτσου .

Την παρουσίαση της τελετής λήξης έκανε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Βασιλειάδης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου