Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δαρδαμάνης "Από αύριο θα κόβουμε το νερό στους μεγαλοοφειλέτες, διακοπή παροχής και με τον δεύτερο απλήρωτο λογαριασμό"


Την διακοπή παροχής νερού σε μεγαλοοφειλέτες επιχειρήσεις και νοικοκυριά αλλά και με τον δεύτερο απλήρωτο λογαριασμό προς της ΔΕΥΑ Πρέβεζας προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρέβεζας (ΔΕΥΑΠ), Γιάννης Δαρδαμάνης.

Ο κος Δαρδαμάνης μιλώντας στο Prisma 91,6 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη είπε πως από αύριο Τετάρτη 27/3 θα είμαι στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσω οργανωμένα σε αυτά που έχω δεσμευτεί.

Σε αυτούς που έχουν μεγάλες οφειλές και οι οποίοι στις οχλήσεις μας δεν αντέδρασαν, επειδή θεωρούν ότι είναι δημοτική επιχείρηση και δεν κόβουμε το νερό, με εμένα όμως Πρόεδρο θα κοιτάξουμε να βάλουμε ένα νοικοκυριό, μετά τον δεύτερο απλήρωτο λογαριασμό θα γίνεται διακοπή της παροχής, και αυτό αφορά όλους είτε αυτούς που έχουν ενταχθεί στο σύστημα ρυθμίσεων είτε όχι. 

Δεν γίνεται οι συνταξιούχοι όταν πληρώνονται να έρχονται στο ταμείο για να πληρώσουν και κάποιοι άλλοι με κοινωνικό status να έχουν τους λογαριασμούς απλήρωτους, είπε ο κος Δαρδαμάνης. 

Όσον αφορά για την απένταξη του μεγάλου έργου ύδρευσης από τις πηγές Αγίου Γεωργίου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ είπε πως αναμένουμε να συνεχιστεί μέσα από πρόγραμμα γέφυρα ενώ για το διαδημοτικό έργο Πρέβεζας-Πάργας προσανατολιζόμαστε στο σπάσιμο του έργου, υποέργο 1 και υποέργο 2 όπου κάθε δήμος θα έχει το δικό του κομμάτι.  

Στα άλλα έργο της ΔΕΥΑΠ ο κος Δαρδαμάνης αναφέρθηκε στην έξυπνη διαχείριση μέσω της τηλεμετρίας. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου