Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 14, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολοκαίνουριο κατάστημα τα Οπτικά Α.Χατζηδάκη


Το γνωστό κατάστημα οπτικών Αγγελικής Χατζηδάκη επί της Ε.Αντιστάσεως, στο Ιστορικό Κέντρο Πρέβεζας, ανακαινίστηκε πλήρως, με έντονα και σύγχρονα στοιχεία αισθητικής αναβάθμισης του χώρου. 

Το κατάστημα το οποίο λειτουργεί στο σημείο από το 1997 έχει τη δική του σφραγίδα στο χώρο των οπτικών, συνώνυμο της κομψότητας και της άμεσης εξυπηρέτησης. 




Μια ποιοτική ανακαίνιση του καταστήματος που δικαιώνει για το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα όχι μόνο για το ίδιο το κατάστημα, αλλά και για την κεντρική αγορά της Πρέβεζας. 

Στο ανανεωμένο πλέον κατάστημα οπτικών Χατζηδάκη θα βρείτε όλες τις σύγχρονες τάσεις σε γυαλιά οράσεως και ηλίου καθώς και φακούς επαφής. 




Μοντέλα σε όλα τα σχέδια και χρώματα και για όλους τους τύπους. Άλλωστε, η εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία της διεύθυνσης αποτελούν εγγύηση για την πιο καλή επιλογή αγοράς γυαλιών από το κατάστημα οπτικών Αγγελικής Χατζηδάκη. 




Το βράδυ της Πέμπτης 14/3, το κατάστημα μέσω εκδήλωσης που διοργάνωσε με φίλους και πελάτες γιόρτασε το ανανεωμένο του περιβάλλον. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου