Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 19, 2024

Eυχαριστήριο μήνυμα οικογένειας Ζάχου - Παπαφώτη προς το Νοσοκομείο Λευκάδας και τον χειρούργο ορθοπεδικό Σπυρίδων Μαραγκό


Δύο ιδιαιτέρως απαιτητικές και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Γ.Ν. Λευκάδας από τον διακεκριμένο χειρούργο ορθοπεδικό, Σπυρίδων Μαραγκό και την ομάδα του. 

Στο ένα από τα δύο χειρουργεία ασθενής ήταν η κα Μαρία - Ζάχου Παπαφώτη από την Πρέβεζα, η οικογένεια της οποίας έπειτα από την πετυχημένη χειρουργική επέμβαση απευθύνει δημόσιες ευχαριστίες προς τον χειρούργο ορθοπεδικό Σπυρίδων Μαραγκό και την ομάδα του. 

Στο ευχαριστήριο της οικογένειας αναφέρονται τα εξής:

Το πολύωρο και απαιτητικό χειρουργείο (σπονδυλοδεσία - πεταλεκτομη-αναταξη σπονδυλολισθησης) της μητέρας μας που πραγματοποιήθηκε στις 14/3/2024 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας είχε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η μητέρα μας από την επομένη κιόλας του χειρουργείου έλαβε εξιτήριο .

Αισθανόμαστε την ειλικρινή ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα απ' τα βάθη της καρδιά μας τον χειρούργο ορθοπεδικό και την ομάδα του κο Σπυρίδων Μαραγκό καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Λευκάδας. 

Μαρία - Ζάχου Παπαφώτη 

*Ν'αναφέρουμε πως ο κος Μαραγκός Σπυρίδων μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας τιμήθηκε πέρυσι από το Υπουργείο Υγείας, με βραβείο στην κατηγορία ορθοπεδικοί με καινοτόμες και πρωτοποριακές ορθοπεδικές επεμβάσεις για την προσφορά του στο ΕΣΥ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στον Ευαγγελισμό, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και σύσσωμης της ηγεσίας του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου