Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 29, 2024

Αρθρο- παρέμβαση ευρωεκλογές 2024, Λαϊκή προοδευτική σύγχρονη Αριστερά., γράφει ο Νίκος Λαμπρακούλης


Η πληθυντική Αριστερά ή θα είναι αμεσοδημοκρατική και λαϊκή ή θα είναι το αντιπροσωπευτικό άρθροισμα της Ελίτ της κάθε τάσης - φράξιας και της κάθε αυτοαναφορικής ομαδοποίησης, όπως ο Συριζα που γνωρίσαμε και ξεπεράσαμε δημοκρατικά.


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλάζει μέσα από τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες του και προχωράει ενωμένος στις ευρωεκλογές για να νικήσει.

Αλλάζουμε τους συσχετισμούς προς όφελος του κοινού καλού και υπερασπιζόμαστε τις αξίες και τις αρχές της Δημοκρατίας, της ισοελευθερίας και ισονομίας, της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ελευθερίας και συνεργασίας, της κοινωνικής και ατομικής ευημερίας, των ατομικών δικαιωμάτων. 

Αγωνιζόμαστε για την βιώσιμη Ανάπτυξη, την Αγορά με κοινούς κανόνες, της εργασίας με δικαιώματα, της δημιουργικότητας για όλο τον κόσμο, την υγιή επιχειρηματικότητα και την δίκαιη αναλογική φορολόγηση.

Παλεύουμε εναντίον των διακρίσεων, των ανισοτήτων, του πολέμου και της καταστροφής του περιβάλλοντος. 

Αυτός είναι ο νέος Συριζα ΠΣ, αυτή είναι η σημερινή προοδευτική σύγχρονη αριστερά και διεκδικούμε να αλλάξουμε το άσχημο και δυστοπικό μέλλον που σχεδιάζει ο Νεοφιλευθερισμός.

Διεκδικούμε την δημοκρατική ανανέωση στην πολιτική, την νίκη στις ευρωεκλογές για να υπερασπιστούμε την Ειρήνη και την δημοκρατική Ευρώπη των λαών και συσπειρωνόμαστε στον Συριζα ΠΣ ώστε να είναι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου για να φέρουμε την δημοκρατική προοδευτική αλλαγή στη χώρα μας και με τον καλύτερο τρόπο να υπερασπιστούμε το κοινό καλό, το Ελληνικό Όνειρο για κάθε πολίτη και για όλες τις οικογένειες που αγκομαχούν να τα καταφέρουν στην δύσκολη σημερινή πραγματικότητα.

Ο Συριζα ΠΣ παλεύει για την ενότητα του λαού και την δημιουργική δυνατότητα συπείρωσης όλων των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας.                                                                    
Με εκτίμηση.                                            
Λαμπρακούλης Π. Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου