Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 21, 2024

Οδικοί άξονες Ν.Πρέβεζας...Ναι μεν, αλλά ! Ταχιάος "Για μας μεγάλη προτεραιότητα το Γιάννενα- Κακαβιά"


Όσον αφορά τα άλλα έργα υποδομών στην Ήπειρο, ο Υφυπουργός από τα Γιάννενα ανέφερε «τα συζητάμε συνέχεια με τον κ. Καχριμάνη. {...}. 

Τα συζητάμε σε μια δυναμική διαδικασία, φεύγω με ένα φάκελο σημαντικό, έχουμε επαφές και μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και του Υπουργείου, για να βρεθεί λύση για τη Δυτική πλευρά της Ηπείρου, όπως επίσης και για τη βόρεια παράκαμψη του Αμβρακικού, που και αυτό είναι ένα σημαντικό έργο που πρέπει να προχωρήσει. Δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, θέλουν την ωρίμανσή τους, δεν είναι εύκολη ιστορία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός για να προσθέσει: «Εκείνο που για μας είναι μεγάλη προτεραιότητα είναι το Γιάννενα- Κακαβιά. Είναι ένα έργο που είναι μπροστά μας που θα το συμβασιοποιήσουμε πολύ σύντομα...»

Έτσι λοιπόν, μπορεί να αναγνωρίζεται η αναγκαιότητα των έργων για το οδικό δίκτυο του Νομού Πρέβεζας, σύνδεση με Ιόνια και αναβάθμιση της παραλιακής εθνικής οδού, Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, αλλά για το κράτος και το Υπουργείο Υποδομών,«Εκείνο που για μας είναι μεγάλη προτεραιότητα είναι το Γιάννενα- Κακαβιά, τάδε έφη ο Νίκος Ταχιάος. 

1 σχόλιο:

  1. Ηθελα νά ξέρω, δεν υπάρχει κάποιος απο τους τοπικούς μας άρχοντες(αντιπεριφερειάρχης-δήμαρχος κ.λ.π. να εξηγήσει στόν κ. Ταχιάο οτι πρωταρχικό συμφέρον για την περιοχή είναι να φτιαχτούν πρώτα οι δρόμοι του παραλιακού μετώπου φιλιπιάδα-πρέβεζα,πρέβεζα -ηγουμενίτσα)όπου εκεί υπάρχει η μεγάλη ανάπτυξη και όχι το ιωάννινα-κακαβιά για να πηγαινωέρχονται με άνεση οι αλβανοί στη πατρίδα τους.
    Εκτός βέβαια αν στο κόλπο είναι και ο καχριμάνης που θέλει κι αυτός το ιωάννινα-κακαβιά.
    Πρεβεζάνοι ξυπνήστε επιτέλους και αντιδράστε,όχι όλα οι γιαννιώτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή