Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 08, 2024

Παρέμβαση Εισαγγελέα μετά τις αναφορές Καχριμάνη περί επικινδυνότητας της Εγνατίας


Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν οι αναφορές του Αλέξανδρου Καχριμάνη, σχετικά με την επικινδυνότητα λόγω -όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος- ελλιπούς συντήρησης της Εγνατίας Οδού.

Ο Περιφερειάρχης κάνοντας ειδική αναφορά στη σήραγγα της Κατάρας υποστήριξε ότι «μπορεί να καταρρεύσει και πρέπει να κλείσει άμεσα για πάρα πολύ καιρό προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες επισκευές».

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηπείρου ο κ. Καχριμάνης δήλωσε ότι ο νέος ιδιοκτήτης του αυτοκινητόδρομου έχει μελετήσει την κατάσταση και πρόκειται άμεσα να προχωρήσει σε κατασκευαστικές παρεμβάσεις.

Μετά τις δηλώσεις αυτές η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και – σύμφωνα με πληροφορίες – ήδη έχει κληθεί για κατάθεση ο Περιφερειάρχης.

Από την πλευρά τους η εταιρία «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.» καθώς και ο σύλλογος εργαζομένων, εξετάζουν το θέμα και σύμφωνα με επικοινωνία του σταθμού μας είναι πιθανό να πάρουν θέση και να δώσουν απαντήσεις για την κατάσταση του αυτοκινητόδρομου.

Όπως είναι, γνωστό η ΕΓΝΑΤΙΑ είναι ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας από τον οποίο διέρχονται καθημερινά χιλιάδες οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου