Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2024

Την βοήθεια όλων ζητά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Βασιλείου Πρέβεζας για να προχωρήσει το έργο της αποκατάστασης


Ανοίγει και πάλι για τους πιστούς από την Κυριακή των Βαΐων

Την συνδρομή όλων μας για την αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που προκάλεσε στο Ναό φωτιά που εκδηλώθηκε πιθανότατα από βραχυκύκλωμα στις καλωδιώσεις παλιού θερμοσίφωνα τη νύχτα της Παρασκευής 22 Μαρτίου, ζητά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Βασιλείου Πρέβεζας.
Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το βόρειο τμήμα του Ιερού, καλύμματα και στολές της Αγίας Τραπέζης ,μοκέτες κλπ. η σημαντικότερη όμως ζημιά ήταν το κάπνισμα όλου του Ναού.
Την επομένη της φωτιάς ξεκίνησε αγώνας δρόμου για τον καθαρισμό του χώρου και τις πρώτες εργασίες αποκατάστασης και από την Κυριακή των Βαΐων θα ξαναρχίσει η λειτουργία του.
Η δαπάνη θα ανέλθει ή και θα ξεπεράσει τις 15.000 ευρώ ωστόσο τα χρήματα που απαιτούνται για την δεύτερη φάση εργασιών(συντήρηση-καθαρισμό εικόνων) που θα γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο θα είναι πολύ μεγαλύτερη και ξεπερνά σε σε πολλαπλό βαθμό τις οικονομικές δυνατότητες της ενορίας .
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Βασιλείου ευχαριστεί θερμά όσους από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να προσφέρουν ενίσχυση από το υστέρημά τους ενημερώνοντας ότι κάθε προσφορά μπορεί να δίνεται είτε στο Συμβούλιο είτε στους Ιερείς ή μέσω κατάθεσης στον Λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 448/009070-06 IBANGR33 0110 4480 0000 4480 0907 006, με παράλληλη ενημέρωσή του για τη λήψη σχετικής απόδειξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου