Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024

Συνάντηση Μητσοτάκη και με βουλευτές της Ηπείρου


Με 17 βουλευτές από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός στην πορεία προς τις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ήπειρο στην συνάντηση αυτή μετείχαν ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας. Ο βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης θα μετέχει σε συνάντηση τις επόμενες ημέρες καθώς την Τετάρτη είχε ανειλημμένες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις.

Οι Γιαννιώτες κοινοβουλευτικοί δεν είχαν κληθεί στη συνάντηση καθώς αφορούσε αποκλειστικά βουλευτές που δεν μετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα.

Στη συνάντηση αυτή δεν τέθηκε κανένα επιμέρους τοπικό ζήτημα των εκλογικών περιφερειών των βουλευτών αλλά περιορίστηκε αποκλειστικά στις ευρωεκλογές με τον Πρωθυπουργό να ζητά την μέγιστη κινητοποίηση όλων ώστε να αποτυπωθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κάλπη.

Επιδίωξη, όπως περιγράφηκε στους βουλευτές, είναι να μην υπάρξει σημαντική μείωση του αποτελέσματος της κάλπης του περασμένου Ιουνίου ώστε να μην πληγεί το γόητρο της κυβέρνησης και ανοίξει πολιτική συζήτηση αμφισβήτησης.

Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από τους βουλευτές να κινητοποιηθούν με συνεχή παρουσία στις τοπικές κοινωνίες.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα εντείνει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα αμέσως μετά το Πάσχα. Περιοδεία αναμένεται να υπάρξει και στην Ήπειρο χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία. Εκτιμάται ωστόσο ότι αυτή θα γίνει μετά την Κυριακή του Θωμά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου