Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 29, 2024

Άνοιξαν νέοι «δρόμοι» για τις επιχειρήσεις Ψηφιακής Τεχνολογίας της Ηπείρου


Προοπτικές  για ευρύτερες συνεργασίες των Ηπειρωτικών επιχειρήσεων  Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας,  δημιούργησε  η πρώτη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου  στην έκθεση “BEYOND”, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη (25-27 Απριλίου), στις εγκαταστάσεις της “ΔΕΘ HELEXPO”.

Στο περίπτερό της   φιλοξενήθηκαν   12 καινοτόμες επιχειρήσεις και το Εργαστήριο Τεχνολογίας Αλγορίθμων του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Σταύρο Νικολόπουλο.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πολλές και σημαντικές Β2Β και B2G συναντήσεις με στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, αλλά  και  με εκπροσώπους Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  από τις οποίες προέκυψε μεγάλο ενδιαφέρον για σύναψη μελλοντικών συνεργασιών. 

Η παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου στη συγκεκριμένη έκθεση  συνοδεύτηκε γενικά από τις θετικές εντυπώσεις  των επισκεπτών της,  ενώ την πρωτοβουλία της εξήρε κατά την επίσκεψή του στο  περίπτερο ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κων. Κυρανάκης. Το περίπτερο επισκέφθηκε επίσης ο Πρόεδρος της ΔΕΘ- ΗELEXPO  κ. Αν. Τζήκας, με τον οποίο είχε εκτενή συζήτηση ο  Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Την αποστολή της Περιφέρειας Ηπείρου αποτελούσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Βασίλης Γοργόλης (ο οποίος απηύθυνε και τον χαιρετισμό στην εκδήλωση των εγκαινίων), ο Αντιπεριφερειάρχης   Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. κ. Χάρης Λαζάνης, η Διευθύντρια Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού κα. Ιουλία Μαρκούλα.


 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου