Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βόμβες Τάσση στη συνεδρίαση του ΔΛΤ για τον ορισμό δικηγόρου στην αγωγή της Μαρίνας ! Βίντεο ολόκληρη η συνεδρίαση



Ο ορισμός του δικηγόρου που θα κληθεί να υπερασπιστεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έναντι στην αγωγή που έχει καταθέσει ο Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας με την οποία ζητά είτε 9εκ ευρώ είτε επέκταση της σύμβασης κατά 14 χρόνια λόγω όπως αναφέρεται διαφυγόντων κερδών και η οποία θα εκδικαστεί στις 22 Μαίου συζητήθηκε στην συνεδρίαση του ΔΛΤ. 

Παρών στην συνεδρίαση και ο προιστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πρέβεζας κος Απόστολος Τάσσης όπου ο Πρόεδρος του ΔΛΤ κος Κουμπής γνωστοποίησε πως για την υπερασπιστική γραμμή του ΔΛΤ στο δικαστήριο επιθυμούν να αναλάβει την υπόθεση ο ίδιος μιας και ο κος Τάσσης γνωρίζει την υπόθεση καλύτερα από τον καθένα αφού επί δικής του προεδρίας στο ΔΛΤ βγήκε ο διαγωνισμός για την Μαρίνα. 

Ο κος Τάσσης στην μακροσκελή του τοποθέτηση -ομιλία εξαπέλυσε μια σειρά από "βόμβες" τρόπο τινά και έφερε τον Δήμο Πρέβεζας αλλά και το ΔΛΤ προ των ευθυνών τους. 

Τους κατηγόρησε ευθέως για ολιγωρία αλλά και για μια σειρά από λάθη σε  χειρισμούς στην υπόθεση. 

Ο κος Τάσσης επανέλαβε πως δεν έπρεπε ο Δήμος Πρέβεζας να παραλάβει την γνωμοδότηση από το δικηγορικό γραφείο που είχε απευθυνθεί. 

Επίσης, μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν γίνεται στο παρά ένα της υπόθεσης και λίγο πριν από την δικαστήριο να μην του έχει κατατεθεί η γνωμοδότηση του γραφείου το οποίο όπως ανέφερε εξειδικεύεται σε πολεοδομικά θέματα. 

Μου στείλατε μέσα σε μια σακούλα έγγραφα επίτηδες για να μην μπορέσω να βρω τα χαρτιά είπε ο κος Τάσσης ενώ ξεκαθάρισε πως μπορεί να κερδίσει το δικαστήριο. 

Μάλιστα ο κος Τάσσης ανέφερε πως έχει έρθει σε επικοινωνία με κορυφαίους δικηγόρους όπως τον κο Λαζαράτο καθηγητή καθώς και τον κοΤζούμα από την Περιφέρεια Ηπείρου όπου και οι δύο δέχτηκαν να εμπλακούν στην υπόθεση και δίχως να συζητήσουν την αμοιβή τους αφού θεωρούν πως ο Δήμος θα κερδίσει το δικαστήριο. 

Ο προιστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου άφησε αιχμές για το αν πράγματι επιθυμεί ο Δήμος να κερδίσει την υπόθεση και ανέφερε στη συνεδρίαση πως θα δεχτεί να αναλάβει την υπόθεση - διότι είναι πεπεισμένος για το αποτέλεσμα- με την προυπόθεση πως το ΔΛΤ θα δεχτεί να συμπαρασταθούν στο δικαστήριο οι κορυφαίοι νομικοί Λαζαράτος και Τζούμας. 

Ο πρόεδρος του ΔΛΤ, κος Κουμπής ζήτησε από τον κο Τάσση το αίτημα αυτό να το καταθέσει εγγράφως και ζήτησε την αναβολή του θέματος για την ερχόμενη δευτέρα προκειμένου να συζητήσουν αν θα δεχτούν την προυπόθεση αυτή που έθεσε ο κος Τάσσης με την οποία συμφώνησαν αμέσως τα μέλη της αντιπολίτευσης στο ΔΛΤ ήτοι, Νίκος Τζίμας και Γιώργος Χαρισιάδης. 

Μάλιστα στο τέλος της συνεδρίασης οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα μεταξύ του κου Κόκκαλη και του κου Νίκου Τζίμα. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνεδρίαση και τα όσα διημείφθησαν μέσα από το βίντεο του PrevezaBest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου