Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με Τάσση και δύο κορυφαίους νομικούς το ΔΛΤ στο δικαστήριο για την αγωγή της Μαρίνας


Καίρια η συμβολή της νέας διοίκησης του ΔΛΤ και ιδίως του προέδρου, Γρ.Κουμπή για την εμπλοκή του προισταμένου της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, Απόστολου Τάσση στον χειρισμό της υπόθεσης προκειμένου να αντικρούσει την αγωγή της Μαρίνας. 

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας για τον ορισμό δικηγόρου προκειμένου να αντικρούσει την αγωγή του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας. 

Το δικαστήριο έχει προσδιοριστεί για τις 22/5.

Το ΔΛΤ είχε συνεδριάσει την περασμένη Παρασκευή, όπου είχε αναβάλει το θέμα συζήτησης, δείτε αναλυτικά, ΕΔΩ προκειμένου - στο μεσοδιάστημα - να κατατεθεί εγγράφως το αίτημα - πρόταση του προισταμένου της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, Απόστολου Τάσση να συμπαρασταθούν στο δικαστήριο για λογαριασμό του ΔΛΤ, δύο κορυφαίοι νομικοί, ο καθηγητής, κος Λαζαράτος και ο κος Τζούμας από την Περιφέρεια Ηπείρου. 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του PrevezaBest, το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου έπειτα από τα σχετικά έγγραφα της νομικής υπηρεσίας αναμένεται να κάνει αποδεκτό το αίτημα του κου Τάσση και στο δικαστήριο για την αγωγή της Μαρίνας για λογαριασμό του Δήμου να βρεθούν οι Τάσσης, Λαζαράτος και Τζούμας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου