Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2024

Μαθητές μοίρασαν λαμπάδες και ευχές στο ΚΗΦΗ Πρέβεζας


Σε μια ωραία πρωτοβουλία ενόψει της γιορτής του Πάσχα προχώρησε ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Πρέβεζας την Πέμπτη 25/4/2024 πραγματοποιώντας επίσκεψη στη δομή Κ.Η.Φ.Η.

Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του σχολείου κατασκεύασαν πασχαλινές λαμπάδες και τις μοίρασαν στους ωφελούμενους της δομής . Αλλά και οι ωφελούμενοι της δομής κατασκεύασαν με μεγάλη χαρά, για τα παιδιά και το σχολείο τους , ένα πρωτομαγιάτικο στεφάνι και μια πασχαλινή κάρτα γενάτη όμορφες ευχές . 

Ο πρόεδρος του συλλόγου και τα μέλη ενθουσιάστηκαν και δεσμεύτηκαν και για άλλες δράσεις στο μέλλον. Όμως και την Παρασκευή 26/4/2024 μια ακόμη ξεχωριστή έκπληξη επιφύλαξαν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του 4ου και του 9ου νηπιαγωγείου Πρέβεζας στους ωφελούμενους της δομής Κ.Η.Φ.Η. στο Δήμο Πρέβεζας, κρατώντας στα χέρια τους τα στολισμένα καλαθάκια τους και με πρόσωπα γεμάτα χαμόγελα αναβίωσαν το έθιμο του Λαζάρου ξυπνώντας όμορφες μνήμες στους ηλικιωμένους της δομής , από τα παιδικά τους χρόνια. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κος Κόκκαλης Σπυρίδων που μαζί με τα παιδιά και τους ωφελούμενους της δομής, τραγούδησαν το Λάζαρο και ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Στο τέλος μοιράστηκαν στους μικρούς μας φίλους γλυκίσματα και ανανεώσαν το ραντεβού για του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου