Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2024

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πρέβεζα μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης - Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις κυβερνητικές πολιτικές


Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις κυβερνητικές πολιτικές εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νκος Ανδρουλάκης από την Πρέβεζα o οποίος μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ιστορικό κέντρο της πόλης .

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές, ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, στελέχη και φίλους του κινήματος μίλησε το απόγευμα σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ιστορικό κέντρο της πόλης έξω από τον Ι.Ν. του Αγίου Χαραλάμπους. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψηφίου, με τον ΠΑΣΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Μάλιστα, πολλοί ήταν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που έσπευσαν να καταθέσουν την συμπάθεια τους στο πρόσωπο του. Ο παλαίμαχος αστέρας του ελληνικού ποδοσφαίρου ευδιάθετος και χαμογελαστός χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους έναν - προς έναν. 



"Η  Νεα Δημοκρατία πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη, την κάλπη και αυτό που τους ενδιαφέρει κάθε φορά είναι η κάλπη "τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης και ξεκίνησε την ομιλία του με τιμητικές αναφορές στους "αείμνηστους, Ανδρέα Παπανδρέου , Γιώργο Γεννηματά και  Παρασκευα Αυγερινό ,αρχιτέκτονες και εμπνευστές του μεγαλύτερου δώρου στον ελληνικό λαό, του Εθνικού Συστήματος Υγείας" ,ενώ τόνισε, πως στο ΠΑΣΟΚ "δεν έχουμε απλά μία ιστορία, έχουμε και μία συγκεκριμένη προσφορά, πολλές από τις ιδέες μας, τις αξίες μας, έγιναν πράξη και είναι ακόμα και σήμερα ορατές σε όλη την Ελλάδα".



"Για να κλείσει επιτέλους αυτή η εποχή της αλαζονίας",όπως είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και  με γνώμονα  τη μακρά ιστορική πορεία , ερχόμαστε να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού γιατί στις επόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να εχει δύο επιλογές και η πρώτη κυρίαρχη επιλογή θα πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ  και η Δημοοκρατική Παράταξη .


Ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, ο κύριος Ανδρουλάκης επισήμανε πως Ανάπτυξη είναι αποτέλεσμα της πλημμυρίδας των ευρωπαϊκών πόρων ,τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης είναι αυτά που δημιουργούν σήμερα τις συνθήκες και νιώθουν πάρα πολλοι πολίτες, ότι Οικονομία  πάει καλύτερα,ενώ συνέχισε:

"Όταν όμως, τελειώσουν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια ,τι θα χει μείνει ,θα χει μείνει κάτι στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, θα έχει μείνει κάτι στις υποδομές της Παιδείας, θα χει μείνει κάτι σε σχέση με τις ανισότητες θα έχει μείνει κάτι για το δημογραφικό?:

Ο ελληνικός λαός, όπως ανέφερε, έδωσε ένα μεγάλο ποσοστό 41% στη ΝΔ,, όμως αυτό τον ένα χρόνο μετά την εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήρθε αντιμέτωπος με μεγάλες καταστροφές,μ ε την ακρίβεια, αγκάλιασε τον κύριο Μητσοτάκη τι έχει δει ο ελληνικός λαός μέσα σε αυτό το χρόνο το καλοκαίρι που πέρασε είδαμε μεγάλες καταστροφές από την κλιματική αλλαγή και ανέφερε το παράδειγμα της δαδιάς του δάσους της δαδιάς στον Έβρο όπου για 5 χρόνια όπως είπε με τις μεγάλες ξηρασίες η φύση χτύπαγε το καμπανάκι και τι έκανε η κυβέρνηση προετοιμάστηκε για να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη καταστροφή τίποτα δεν έκανε και είχαμε στην ελλάδα την μεγαλύτερη πυρκαγιά σε όλη την ευρώπη καταστράφηκε το 45% της δαδιάς.


Στη Θεσσαλία τι είχαμε πρωτοφανής πλημμύρες δεν υπήρχαν τα φράγματα που έπρεπε δεν υπήρχαν καθαρισμοί σε ποταμούς στα θέματα κλιματικής κρίσης πήγαν κάτω από τη βάση μας έλεγε το φθινόπωρο ο κύριος Μητσοτάκης οτι ακρίβεια πήγε πίσω και όμως έχουμε τη μεγαλύτερη ακρίβεια σε όλη την Ευρώπη.

Το Μάρτιο μόνο είχαμε υπερτετραπλάσια  ρυθμο αυξησης  του σε σχέση με όλη την ευρωπαϊκή ένωση  δεν τα λέω εγώ τα λέει η τράπεζα της Ελλάδος.

Στα τρόφιμα ολιγοπώλιο στην υγεία την ιδιωτική υγεία ολιγοπώλιο και καρτέλ στις τράπεζες ολιγοπώλιο και τι κάνει για όλα αυτά ο πρωθυπουργός γιατι δεν γίνονται παρεμβασεις για την αποκλιμάκωση των τιμων και στην ακρίβεια κάτω από τη βάση ποια είναι η λύση η λύση είναι ο έλεγχος τα πρόστιμα, είπε. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου