Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 07, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπ.Κυριάκης "Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες"


Στο 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε και μίλησε ο τοπικός Κυβερνητικός Βουλευτής, Σπύρος Κυριάκης.

Ο Σπύρος Κυριάκης, αυστηρά κομματικός, στον απόηχο του συνεδρίου της ΝΔ  στέλνει το δικό του μήνυμα εν όψει των ευρωεκλογών με απώτερο σκοπό την συσπείρωση των γαλάζιων ψηφοφόρων. 

50 Χρόνια μετά την ίδρυση της από τον Εθνάρχη μας Κωνσταντινο Καραμανλή,η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μοναδική αξιόπιστη πολιτική δύναμη για την χώρα, αναφέρει ο κος Κυριάκης . 

"Στο 15ο επετειακό συνέδριο της παράταξής μας, μαζί με διαχρονικούς φίλους και αγωνιστές από όλη την Ελλάδα, δώσαμε για μια ακόμα φορά το παρόν και κάναμε μια συγκινητική αναδρομή στα 50 χρόνια της παράταξής μας"

Τέλος, στο μήνυμα του ο  τοπικός γαλάζιος Βουλευτής σημειώνει, Όλοι μαζί ενωμένοι συντασσομαστε δίπλα στο πλευρό του προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτακη, έτοιμοι να δώσουμε για μια ακόμη φορά την μάχη των ιδεών μας απέναντι στην τοξικότητα και τον λαϊκισμό, αρχής γενομένης από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες".

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι και από το βήμα της βουλής, στις ομιλίες του ο κος Κυριάκης διακατέχεται έντονα από το κομματικό στοιχείο που πολλές φορές δίνει την εντύπωση ενός στελέχους στο επικρατείας ή των Αθηνών. Πολύ καλός γνώστης των θεμάτων και με ευφράδεια.

Τοπικά, τα του Νομού και της εκλογικής του περιφέρειας εννέα μήνες από την επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας και την εκλογή του ίδιου στη θέση του Βουλευτή, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το Νομό.

Προφανώς, θα ήταν εντελώς άδικο, μέσα σε εννέα μήνες να χρεωθεί  ο ίδιος τις αδικίες που έχει υποστεί ο Νομός Πρέβεζας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Όμως, στον κο Κυριάκη χρεώνονται οι σοβαρές εκκρεμότητες από την ημέρα της εκλογής του και έπειτα...."Ένας Νομός που δεν έχει καταφέρει να αναπτύξει τις προοπτικές του, όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να φέρουμε το Νομό στο προσκήνιο και να κάνουμε πράγματα, δυστυχώς τα μεγάλα ζητήματα στην Πρέβεζα έχουν μείνει πίσω, και όταν λέω τα μεγάλα αναφέρομαι στους οδικούς άξονες, στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας" ανέφερε πέρυσι τον Μάιο ο κος Κυριάκης. 

Μέχρι στιγμής, και έπειτα από εννέα μήνες και στους οδικούς άξονες και στο θέμα του Νοσοκομείου, δεν υπάρχουν θετικές από την Κυβέρνηση εξελίξεις. 

Και στο σημείο αυτό έγκειται η χρησιμότητα των βουλευτών, στο κατά πόσο παρεμβαίνουν προς όφελος των περιοχών τους, πέραν από τις αναφορές ότι "ναι" η Περιφέρεια πρέπει να στηριχθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου