Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 23, 2024

Συνάντηση Καββαδά με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας - Λευκάδας


Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, με αφορμή την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας προϋπολογισμού 140.000.000 ευρώ.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε προκειμένου να ενταχθεί σε νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και να προχωρήσει η υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου που θα δώσει μόνιμη, βιώσιμη και οριστική λύση στο θέμα της υδροδότησης της Λευκάδας και των άλλων νομών.

Εκτός των άλλων, ο Βουλευτής ανέδειξε και συζήτησε με τον Πρωθυπουργό για:

-      Την ανάγκη προόδου στο έργο της Υποθαλάσσιας Ζεύξης.

-      Το Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας, καθώς και τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την κατασκευή του στη Λευκάδα.

Σχετικά με τη συνάντηση ο κ. Καββαδάς δήλωσε:

«Σε κρίσιμες στιγμές, η παρέμβαση του Πρωθυπουργού είναι πάντα αναγκαία και καταλυτική. Από την πρώτη στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε άμεσο και προσωπικό ενδιαφέρον για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του αγωγού, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή βούληση του ίδιου και της Κυβέρνησης να υλοποιηθεί αυτό το τεράστιο έργο υποδομής. Τον Δεκέμβριο, ένα μήνα αφότου προέκυψε το πρόβλημα, του έθεσα το θέμα κατά την ψήφιση του Προϋπολογισμού στη Βουλή και έλαβα τη διαβεβαίωσή του ότι το έργο θα γίνει – άλλωστε την ίδια διαβεβαίωση είχα λάβει επανειλημμένα και δια των αρμόδιων υπουργών του.

Οι δεσμεύσεις έγιναν πράξη, γι’ αυτό και επιδίωξα τη χθεσινή μας συνάντηση για να τον ευχαριστήσω προσωπικά. Πρωθυπουργός και Κυβέρνηση στέκονται σταθερά και έμπρακτα στο πλευρό της Λευκάδας, και έτσι θα συνεχίσουμε, για όλα τα έργα και τις ανάγκες των νησιών μας και των Λευκαδιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου