Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2024

H Ένωση Λογοτεχνών Πρέβεζας για την παρουσίαση του βιβλίου «Χριστόφορος Μηλιώνης-Νέες ερμηνευτικές προσεγγίσεις στην πεζογραφία του»


Η Ένωση Λογοτεχνών Πρέβεζας (Λογοτεχνική Στέγη) προσκαλεί τα μέλη της, τους φίλους της και τους πολίτες της Πρέβεζας, να παρευρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Χριστόφορος Μηλιώνης-Νέες ερμηνευτικές προσεγγίσεις στην πεζογραφία του» σε επιμέλεια του Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πεζογράφου και ιδρυτικού μέλους της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας κυρίου Ευάγγελου Αυδίκου.


Η εκδήλωση θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στις 7:30 μ.μ. στην Οικία Αθανασιάδη (Δημοτική Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης»). 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Κοσμάς Κοψάρης (Διδάκτορας, Μεταδιδακτορικός ερευνητής Πανεπιστημίου Αθηνών), Σπύρος Γ. Μπρίκος (υποψήφιος Διδάκτορας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Συγγραφέας) και Σωτήρης Νούσιας (Ποιητής). 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης και την ανάγνωση αποσπασμάτων έχει αναλάβει η Κική Σακκά (υπεύθυνη της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας). Η παρουσίαση  θα πλαισιωθεί μουσικά από τον Γιώργο Ρούγκα. 

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν  ο Δήμος Πρέβεζας /Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας «Γυμνασιάρχης Χρ. Κόντος», η Ένωση Λογοτεχνών Πρέβεζας, η Ομάδα Ανάγνωσης και Προφορικής Ιστορίας (ΟΜΑΠΙ) του Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων, το βιβλιοπωλείο «Σιμούν» και οι εκδόσεις «Αιγόκερως». 

Ο αφιερωματικός αυτός τόμος για το έργο του σημαντικού Ηπειρώτη  πεζογράφου Χριστόφορου Μηλιώνη είναι μία συγκεντρωτική έκδοση επιστημονικών προσεγγίσεων από σύγχρονους ερευνητές, που φωτίζουν νέες γωνίες θέασης των λογοτεχνικών κειμένων του δημιουργού.  

 

                     Για το ΔΣ της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας,

 

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

Θωμάς Νάτσος                                                 Σπύρος Γ. Μπρίκος

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου