Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναβολή στο θέμα για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη - Εγκρίθηκε η ονοματοδοσία περιοχής Υδατόπυργου σε πλατεία Πατριάρχου Βαρθολομαίου



Συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής 24/5 το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας. 

Η Επιλογή για τον Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης έλαβε αναβολή καθώς ο Δήμαρχος Πρέβεζας απουσίαζε από την συνεδρίαση λόγω της παρουσίας του σε συνεδρίαση στην Άρτα που αφορά το οικοσύστημα του Αμβρακικού.

Στην συνεδρίαση επίσης είχε εισαχθεί ως θέμα η εξέταση αιτήματος του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ά Βαθμού Πρέβεζας που αφορούν δικαιώματα των εργαζομένων.

Από πλευράς του συλλόγου παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση οι κύριοι Λελοβίτης και Νίτσας και ζήτησαν να αποδοθούν δεδουλευμένα στους εργαζόμενους. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμου, κο Λεωνίδα Αργυρό το θέμα αποφασίστηκε να συζητηθεί εκ νέου παρουσία της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ακολούθως την συνεδρίαση απασχόλησε η ονοματοδοσία πλατείας περιοχής Υδατόπυργου (Αγ. Νεκτάριος) σε πλατεία Πατριάρχου Βαρθολομαίου με αφορμή την επίσκεψη του Πατριάρχη τον επόμενο μήνα στην Πρέβεζα. Το θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα ενώ από την ψηφοφορία απείχε η παράταξη της Λαικής Συσπείρωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου