Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024

Κασσελάκης "Τρομακτική η κατάσταση με το Νοσοκομείο της Πρέβεζας"



Στη
νέα ενημερωτική εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας "Όλα στον Αέρα" που παρουσιάζει και επιμελείται ο Χρήστος Ανεμοζάλης καθημερινά 8:30 -10:00 το πρωί μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Αναφορικά με την χθεσινή του ομιλία στα Γιάννενα η οποία έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή ο ίδιος όταν τέθηκε το θέμα, είπε πως αυτό είναι το αυτονόητο, όπως άλλωστε δουλεύουν όλοι οι άνθρωποι όταν βρέχει. 

Είμαστε παντός καιρός, θα είμαστε παντού βρέξει -χιονίσει ανέφερε ο κος Κασσελάκης. 

Η αγάπη του κόσμου με γεμίζει ευθύνη, ο κόσμος που αγωνίζεται για ισονομία και δικαιοσύνη με γεμίζει έμπνευση, να συνεχίσουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε την σύγχρονη αριστερά . Η περιοδεία που κάνουμε είναι μέσα από τον λαό για τον λαό και να ξέρετε πως θα συνεχιστεί και μετά τις ευρωεκλογές. Θα χτίσουμε το πιο λαικό, κοινωνικό και κινηματικό κόμμα που έχει δει ποτέ η Ελλάδα επισήμανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η υγεία για τον Έλληνα πολίτη έχει γίνει ένα πανάκριβο αγαθό και αυτό κρατά πίσω πολλές οικογένειες, ανέφερε. 

Από την περιοδεία του στην Ήπειρο, ο κος Κασσελάκης είπε πως εντόπισε θέματα ακρίβειας, ανεργίας περισσότερο από άλλες περιφέρειες, πολλά ζητήματα υγείας και περισσότερο στην Πρέβεζα αναφορικά με το νοσοκομείο της πόλης όπου η κατάσταση είναι τρομακτική όπως δήλωσε, ενώ αναφορά έγινε και στο οδικό δίκτυο .

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές ο κος Κασσελάκης δήλωσε πως υπάρχει ένα τεράστιο ρεύμα το οποίο το βράδυ των εκλογών επιθυμεί να γίνει κύμα για το καλό του τόπου. 

Τέλος, εξέφρασε την αγάπη του σε ολόκληρη την Ήπειρο για την θερμή υποδοχή που του έγινε. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου