Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 25, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Γρηγόρη Περδίκη


Το ΤΕΕ Τμήμα Ηπείρου- Λευκάδας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους μας, ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΔΙΚΗ, Διπλ. Μηχνολόγου Μηχανικού, εργαζομένου της ΔΕΗ στη θέση του Διευθυντή του Συγκροτήματος Αράχθου.

Ο Γρηγόρης Περδίκης, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας, διορίστηκε στη ΔΕΗ το 1993 ως Μηχανολόγος Μηχανικός και ανέλαβε καθήκοντα Προϊσταμένου Υποτομέα στον ΥΗΣ Κρεμαστών της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής.

Το 1997 μετατέθηκε στον ΥΗΣ Πουρναρίου και άσκησε καθήκοντα Προϊσταμένου Υποτομέα Συντήρησης έως το 2008 και στη συνέχεια Τομεάρχη Λειτουργίας μέχρι τις 19.7.2016. Από τις 20.7.2016 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Κλάδου ως Προϊστάμενος του Συγκροτήματος Αράχθου.

Ο Γρηγόρης Περδίκης παράλληλα με τα υπηρεσιακά του καθήκοντα τα οποία άσκησε καθ΄ όλη τη θητεία του με εξαίρετο ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα ήταν ενεργό μέλος του ΤΕΕ καθώς και ενεργό συνδικαλιστικό στέλεχος του Συλλόγου ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η./ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ από την πρόσληψή του μέχρι και την τελευταία ημέρα του από υψηλές θέσεις.

Ο Γρηγόρης Περδίκης πρόσφερε με τις αρετές του χαρακτήρα του, το επαγγελματικό του ήθος, την επιστημονική του γνώση, την συναδελφικότητα του, την εργασιακή του προσήλωση πολλά στον τόπο και στην κοινωνία αλλά και στην ίδια την ΔΕΗ.

Αγωνίσθηκε με σθένος περισσότερο από δεκαπέντε μήνες σε ένα άνισο αγώνα χωρίς ούτε μία στιγμή να αποσυρθεί ούτε καν από την δουλειά του και την δράση του, χωρίς ούτε μια στιγμή να φανεί ότι η μάχη αυτή τον καταβάλει.

Το ΤΕΕ Τμήμα Ηπείρου Λευκάδας και οι συνάδελφοι Μηχανικοί, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, την κόρη, την οικογένεια, τους φίλους, του συναδέλφους του Γρηγόρη.

Ο αποχαιρετισμός στο Γρηγόρη Περδίκη θα δοθεί την Κυριακή 26 Μαίου 2024, στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη της Πρέβεζας.

   Για τη Διοικούσα Επιτροπή

του ΤΕΕ/ΤΗ

Ο Πρόεδρος

 

Ιωάννης Τσίγκρος

Πολιτικός Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου