Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 07, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επίθεση Κασσελάκη στην Κυβέρνηση για το σύστημα υγείας - "Ο γυάλινος πύργος του Μαξίμου θα τελειώσει"


Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση για το σύστημα υγείας εξαπέλυσε από την Πρέβεζα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νοσοκομείο της πόλης.

Σε δηλώσεις του έπειτα από τις συναντήσεις που είχε τόσο με τον Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και με τον Σύλλογο Εργαζομένων, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες με υποστελεχωμένα νοσοκομεία, με εργαζομένους οι οποίοι κάνουν το λειτούργημά τους με τεράστια επισφάλεια, με χαμηλές αμοιβές, με υπερεφημέρευση κτλ. Η κυβέρνηση αντί να αποκαλεί τους νοσηλευτές, τους γιατρούς και τους απλούς πολίτες κάφρους και ανθρωπάκια να τους αφουγκραστεί και να δώσει στον Έλληνα πολίτη την υγεία ως δικαίωμα είπε ο κος Κασσελάκης και επισήμανε ότι οι Έλληνες πρέπει να έχουν ποιοτική δημόσια υγεία .

Έξω το κέρδος από το Ε.Σ.Υ. υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ εκκινούμε ένα νέο μοντέλο πολιτικής το οποίο θα εγγυάται στους πολίτες ότι θα ακούει και θα λογοδοτεί και δεν θα κάνει στασίδι στα κανάλια να τους ειρωνεύεται. Η αλαζονεία αυτή θα τελειώσει. Ο γυάλινος πύργος του Μαξίμου θα τελειώσει. Στη χώρα μας θα αρχίσει ένα νέο μοντέλο πολιτικής, μια άλλη σχέση πολιτών και πολιτικών θα ξεκινήσει και αυτό το εγγυώμαι. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα γίνει κοινωνική αντιπολίτευση και κοινωνικό ρεύμα. Είτε το θέλουν οι μηχανισμοί των συμφερόντων είτε όχι, εμείς θα αλλάξουμε τη χώρα και θα την αλλάξουμε με αξιοκρατία και αξιοσύνη, είπε ο κος Κασσελάκης . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου