Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 10, 2024

Με αναφορές στο οδικό δίκτυο και τις υποδομές της Πρέβεζας αλλά και στο επιχειρησιακό σχέδιο της Ηπείρου η συνέντευξη του υπ.Ευρωβουλευτή, Γιώργου Αυτιά


Στην
ενημερωτική εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας "Όλα στον Αέρα" που παρουσιάζει και επιμελείται ο Χρήστος Ανεμοζάλης καθημερινά 8:30 -10:00 π.μ. μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και γνωστός δημοσιογράφος, κος Γιώργος Αυτιάς.

Είμαι δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ο κος Αυτιάς, πρώτα καλούσα Υπουργούς και τους πίεζα, έτσι θα συνεχίσω να ερευνώ για να στηρίξουμε τους πολίτες, τώρα θα πιέσουμε την Ευρώπη και θα την πιέσουμε στην πηγή, εκεί όπου παράγονται οι νόμοι, είπε. 

Όσον αφορά την δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές όπου ο ίδιος έρχεται πρώτος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ο ίδιος είπε πως κλείνω τα μάτια στις δημοσκοπήσεις και αυτό διότι η πορεία μου - προεκλογικός αγώνας - θα τελειώσει την προπαραμονή των εκλογών προτού ανοίξουν οι κάλπες. Δεν βλέπω δημοσκοπήσεις, βλέπω την αγκαλιά και τη δύναμη του κόσμου ανέφερε και συμπλήρωσε θέλω έναν από τους τέσσερις σταυρούς. 

Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πρώτος, δεύτερος, τρίτος κτλ, θέλω να κάνω ένα τίμιο προεκλογικό αγώνα και όπου αποφασίσει ο κόσμος να κατατάξει, αλλά θέλω να με κατατάξει σε αυτούς που θα αγωνιστούν. Θέλω να με κατατάξει σε αυτούς που θα δώσουν τη μάχη για την πατρίδα και την φανέλα, υπογράμμισε. 

Ο Γιώργος Αυτιάς μάλιστα έκανε αναφορά στις υποδομές και το οδικό δίκτυο της Πρέβεζας, οι χρηματοδοτήσεις και τα έργα δεν θα είναι μόνο για τους δεξιούς, τους αριστερούς ή τους κεντρώους, αλλά για όλη την κοινωνία"  παίρνω δύναμη από τον κόσμο και προχωράω" 

"Αν βγω πρώτος ή τελευταίος, αυτό δεν έχει καμία σημασία, σημασία έχει ότι θέλω να αγωνιστώ, να αγωνιστώ στην Ευρώπη". 

Και συνέχισε λέγοντας "Πρέπει να πάω στην "πηγή" και να στηρίξω την ελληνική κοινωνία όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου απ'τα άλλα κόμματα και δεν αμφισβητώ κανέναν, άλλωστε είδατε με πόση ευπρέπεια αντιμετωπίζω τις επιθέσεις που δέχομαι, λένε για παράδειγμα οι "celebrities" Ε, βρείτε μου έναν από αυτούς που επί 34 χρόνια ξυπνούσε στις 3 το πρωί και επέστρεφε σπίτι του στις 12 το βράδυ. Τώρα, ωρίμασε η ώρα για να πολιτευτώ, τώρα είμαι έτοιμος". 

Όσον αφορά για την Ευρώπη την επόμενη μέρα με σημείο αναφοράς την Ελλάδα ο κος Αυτιάς είπε πως θα πρέπει να βρούμε πρόσθετους πόρους. Η αγροτική πολιτική και η στήριξη της αγροτιάς, οι υποδομές και σε αυτό θα πρέπει να δούμε το επιχειρησιακό σχέδιο της Ηπείρου .

Αναφορικά γιατί ο ίδιος επέλεξε να πολιτευτεί με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κος Αυτιάς τόνισε πως το μεγαλύτερο κόμμα της Ευρώπης είναι η ΝΔ, είναι το κόμμα που αγκαλιάζουν οι Έλληνες και είναι αυτό το κόμμα που έφτασε την Ελλάδα μέχρι το Κογκρέσο και στήριξε την άμυνα της είναι η ΝΔ και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η ΝΔ αύξησε τις συντάξεις και μείωσε τους φόρους του Τσίπρα, για αυτό λοιπόν είμαι με την Νέα Δημοκρατία, με το μεγαλύτερο λαικό κόμμα της Ευρώπης και με τον ισχυρότερο Πρωθυπουργό. 

Τέλος, ο κος Αυτιάς είπε πως σε περίπτωση εκλογής του θα βρει τον τρόπο να βρίσκεται αμισθί σε κάποια εκπομπή προκειμένου να ενημερώνει τον κόσμο. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου