Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Πρέβεζας -Ακτίου


«Λειτουργία και συντήρηση της Υποθαλάσσιας Ζεύξης Ακτίου – Πρέβεζας – Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας (Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας), λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης δικτύου ομβρίων στην ανοιχτή ράμπα της Υποθαλάσσιας Σήραγγας Ακτίου .

Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου –Πρέβεζας, επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης δικτύου ομβρίων στην ανοιχτή ράμπα της Υποθαλάσσιας Σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας(είσοδος από την πλευρά της Πρέβεζας) και πιο συγκεκριμένα στο σημείο με χ.θ. 2 + 800 και τον αποκλεισμό (στο σημείο εργασιών) της μίας λωρίδας κυκλοφορίας και σύμφωνα με το υποβληθέν έγγραφο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, με σκοπό την ασφαλή οδική κυκλοφορία των οχημάτων, ως εξής:

Με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Άκτιο, την Δευτέρα(27/05/2024) και κατά τις ώρες 09.00 έως 22.00 ́ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα.

Με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Άκτιο προς Πρέβεζα, την Τρίτη(28/05/2024)και κατά τις ώρες 09.00 έως 22.00 ́ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Άκτιο.

Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ε.Ο.Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου