Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 19, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πορεία που επιβραβεύεται...


Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κατά την τρέχουσα θητεία έχει να επιδείξει σημαντικό και πλούσιο έργο. 

Και αυτό είναι κοινά αποδεκτό άσχετα και πέρα από συμπάθειες ή αντιπάθειες..

Όπως έχουμε αναφερθεί σε πρόσφατο δημοσίευμα μας, το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, υπό την προεδρία του Γιάννη Μπούρη, μέσα από στοχευμένη και μεθοδική δουλειά, κατάφερε να προσδώσει στο φορέα έναν χαρακτήρα κύρους και σεβασμού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το Επιμελητήριο, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση, συγκαταλέγεται στην πρώτη πεντάδα επιμελητηρίων στην επικράτεια σε επίπεδο έγκρισης προγραμμάτων. 

Προγράμματα που λειτουργούν ανταποδοτικά στους επαγγελματίες του Νομού. 

Οργάνωση, μεθοδικότητα και στοχευμένη εργασία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της διοίκησης Μπούρη. 

Στο σήμερα...

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας υπό τον Γιάννη Μπούρη είναι από τις περιπτώσεις που λόγω του έργου που συντελέστηκε - εν όψει των επιμελητηριακών εκλογών, τον ερχόμενο Νοέμβριο, καταφέρνει να προσελκύει το ενδιαφέρον διάφορων κομμάτων. 

Δεν πρόκειται δηλαδή για μια περίπτωση όπου ο υποψήφιος "βαράει" τη πόρτα ενός κόμματος για να τύχει της στήριξης,  αντίθετα, το ίδιο το κόμμα προστρέχει στον ίδιον. 

Συμπερασματικά, όπου υπάρχει έργο ο επικεφαλής μιας ομάδας, ή ενός φορέα δεν έχε ανάγκη να περιμένει την οποιαδήποτε στήριξη οιουδήποτε κόμματος. 

Όταν όμως αυτή η στήριξη έρχεται από κορυφαίο στέλεχος της κυβερνώσας παράταξης, τότε αποκτά μια άλλη αξία αναγνώρισης του έργου. 

Και αυτή ήρθε μέσω Μπράτακου στο πρόσωπο του Γιάννη Μπούρη όπου εκτός από την συνάντηση που έγινε στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, χθες το βράδυ μέλη του Δ.Σ. και υπό την παρουσία του τοπικού κυβερνητικού βουλευτή, Σπύρου Κυριάκη συνέφαγαν στην ψαροταβέρνα Alati σε ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον. 


Μια ακόμη σημαντική παράμετρος, σύμφωνα με πηγές, είναι πως εν όψει εκλογών, η ομάδα που ήδη έχει συγκροτηθεί από την παράταξη Μπούρη από τη μια πρόκειται για εγνωσμένου κύρους επαγγελματίες και από την άλλη με διαφορετικές πολιτικές καταβολές. 

Υπό αυτή την έννοια, στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου ναι μεν θα υπάρξει ένα πολιτικό αποτύπωμα δίχως όμως αυτό δε, να σημαίνει ότι θα είναι ένα αυστηρά κομματικό ψηφοδέλτιο. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου