Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2024

Η Αμερικανίδα Cassidy Crist το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας


Μετά την Αργεντινή Nayla Da Silva η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας προχώρησε πολύ γρήγορα στην δεύτερη μεταγραφική της κίνηση για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Pre League.

Πρόκειται για την 23χρονη Αμερικανίδα Cassidy Crist, η οποία αγωνίζεται στην θέση της Ακραίας.

Η Cassidy Crist έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί και αυτό για λογαριασμό του Φιλαθλητικού ο οποίος κινήθηκε πολύ γρήγορα για την απόκτησή της, καθώς η ίδια είχε πολλές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Η 23χρονη Αμερικανίδα έχει ύψος 1,81 και έχει μία επιτυχημένη πορεία στα Κολεγιακά και Πανεπιστημιακά πρωταθλήματα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα τις χρονιές 2019-2020 και 2021 αγωνίστηκε στο Κολεγιακό πρωτάθλημα με το Kansas City Community College τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ τις χρονιές 2022-2023 και 2023-2024 στην ομάδα του Πανεπιστημίου MidAmerica Nazarene Univ.

Πρόκειται για μία αθλήτρια η οποία θα ενισχύσει και σίγουρα θα βοηθήσει τον Φιλαθλητικό, με τον προπονητή του συλλόγου Πέτρο Παπαδόπουλο να δηλώνει χαρούμενος από την έλευση της Αμερικανίδας στην Πρέβεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου