Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 30, 2024

Oμαλά κύλησε η πρώτη μέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Πρέβεζα


Στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ρίχθηκαν από σήμερα οι μαθητές.

Οι εξετάσεις ξεκίνησαν με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να διαγωνίζονται στα "Νέα Ελληνικά" ,ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν αύριο οι μαθητές των Γενικών Λυκείων με το μάθημα "Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία". Στην Ήπειρο συνολικά 3.193 μαθητές θα διεκδικήσουν μια θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα από τα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ.

Στο Ν.Πρέβεζας όπως ανέφερε σήμερα το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία και στον Χρήστο Ανεμοζάλη η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Φανή Μπισκανάκη, η πρώτη μέρα των εξετάσεων για τους μαθητές των ΕΠΑΛ κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στους μαθητές.
Σύμφωνα με την κ. Μπισκανάκη 421 είναι οι μαθητές από τα ΓΕΛ και 86 από τα ΕΠΑΛ της Πρέβεζας που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις , ενώ θα λειτουργήσουν συνολικά οκτώ εξεταστικά κέντρα, 7 για τα ΓΕΛ και ένα για τα ΕΠΑΛ .
Τέλος να σημειώσουμε ότι οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν από τις 18 έως και τις 28 Ιουνίου, ενώ η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από τις 17 έως και τις 28 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου