Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευρωεκλογές - Κυριάκης "Υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο για την επόμενη μέρα" Μπάρκας "Ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε για να μπει τέλος στην αλαζονεία Μητσοτάκη"


Με τους Βουλευτές του Ν.Πρέβεζας Σπύρο Κυριάκη και Κώστα Μπάρκα έκλεισε ο κύκλος ενημέρωσης ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου μέσα από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας, "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη.

Σημαντικές χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο Σπύρος Κυριάκος  τόσο για τα εγχώρια πράγματα αλλά κυρίως για την ευρωπαική πορεία της χώρας.  

Ο κος Κυριάκης είπε πως η Νέα Δημοκρατία ήταν εκείνη η παράταξη που έβαλε την χώρα στην Ευρωπαική Ένωση και η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον μιας καλύτερης Ελλάδας στον πυρήνα της Ευρωζώνης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ακολουθούν μια μετριοπαθή πολιτική, χωρίς αλαζονεία, ο κος Μητσοτάκης ουδέποτε έταξε θαύματα, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά μέσα από πολλές και σημαντικές μεταρρυθμίσεις για μια καλύτερη Ελλάδα, επισήμανε ο γαλάζιος βουλευτής του Νομού. 

Η Ν.Δ. το 2019 παρέλαβε μια χώρα κατεστραμμένη και πέντε χρόνια αργότερα κατάφερε να ορθοποδήσει, προφανώς έχουν γίνει λάθη, όμως υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο για την επόμενη μέρα και ο μοναδικός που μπορεί να το πετύχει αυτό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ο κος Κυριάκης. 

Οι πολίτες θα ψηφίσουν για τα τρία Σίγμα, την Συνέπεια, την Συνέχεια και την Σταθερότητα και αυτό καταγράφεται στο σύνολο των δημοσκοπήσεων. Είναι σημαντικό οι πολίτες να πάνε να ψηφίσουν και να ψηφίσουν ανθρώπους κατάλληλους που να τους εκπροσωπήσουν στην Ευρωπαική Ένωση τόνισε .

Στον αντίποδα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Νομού, Κώστας Μπάρκας, μεταξύ άλλων είπε πως ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη και ήρθε για να μπει ένα τέλος στην αλαζονεία Μητσοτάκη. 

Χρειάζονται πολιτικές και μια Κυβέρνηση όπου στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο άνθρωπος και θα σέβεται την κοινωνία, δίχως να κάνει μερίσματα εκατομμυρίων, δ'ηλωσε. 

Η ΝΔ δεν σέβεται καθόλου την Δημοκρατία και το Σύνταγμα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αλλάξει ούτε μια λέξη απ'όσα έλεγε το προηγούμενο διάστημα, αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι τα άλλα κόμματα της κεντροαριστεράς που προσπαθούν να κοντύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας πως θα ψηλώσουν τα ίδια, τόνισε.  

Τέλος, ο Κώστας Μπάρκας κάλεσε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές διότι όπως είπε αυτό θα είναι καλό για την Δημοκρατία και για τους ίδιους τους πολίτες και να μην αφήσουν να πάρουν αποφάσεις οι λίγοι για τους πολλούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου