Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καχριμάνης "Πρωταρχικό μας μέλημα η Ασφάλεια των πολιτών"


Στους λόγους που προέβη στην απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των τεσσάρων τόνων από Παρασκευή - Κυριακή σε δρόμους του Ν.Πρέβεζας αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη.
Σύμφωνα με τον κ. Καχριμάνη βασικό μέλημα για την λήψη της απόφασης ήταν η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οξύτατο κυκλοφοριακό πρόβλημα που καταγράφεται ειδικά στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.
"Δεν μπορεί ένα φορτηγό τις μέρες και τις ώρες αιχμής του καλοκαιριού να πηγαίνει "καροτσάκι" 30 αυτοκίνητα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καχριμάνης, σχολιάζοντας ότι όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά δεν έχουν στηρίξει την Ήπειρο στο θέμα των οδικών υποδομών.
Κληθείς να σχολιάσει σε ενδεχόμενη απεργία των βυτιοφόρων είπε πως αυτό δεν θα ήταν σωστό να συμβεί, ενώ αναφέρθηκε στην τροποποίηση της απόφασης όπου Παρασκευή και Σάββατο από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 9 το βράδυ τα οχήματα αυτά μπορούν να κινούνται ελεύθερα.

1 σχόλιο:

  1. Κύρις καχριμάνη χτες στα φανάρια στο κανάλι προς ηγουμενίτσα στις 7 το απόγευμα υπήρχε κομβόι απο φορτηγα ανεξέλεκτα.Εχετε κάτι να πείτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή