Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024

Πλούσιο και φέτος το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Πρέβεζας


Πλούσιο, πλήρες και για όλα τα γούστα θα είναι και φέτος το καλεντάρι εκδηλώσεων του Δήμου Πρέβεζας στο πλαίσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024.

Αυτό τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού , Προγραμματισμού και υπεύθυνος για τον τουριστικό τομέα του Δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη.

Ο κος Αργυρός αναφέρθηκε κυρίως στις εκδηλώσεις του Δήμου Πρέβεζας, κάνοντας ειδική μνεία και στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ. Από κει και πέρα ο Δήμος μέχρι και τα μέσα περίπου Σεπτεμβρίου διοργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις και για όλες τις ηλικίες.
Επίσης, ο κος Αργυρός αναφέρθηκε και στις προγραμματισμένες είτε συναυλίες είτε θεατρικές παραστάσεις από πλευράς ιδιωτών. Όπως είπε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ και θα διανεμηθεί και σε έντυπη μορφή, ενώ θα βρίσκεται και στο κέντρο εξυπηρέτησης υποδοχής στο κιόσκι στη πλατεία Ανδρούτσου.
Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στις δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης , ενώ υπογράμμισε την προβολή της Πρέβεζας μέσω των τουριστικών εκθέσεων σε Σερβία, Ολλανδία, Τουρκία, Γερμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ο κος Λεωνίδας Αργυρός έκανε λόγο για ενθουσιώδη ανταπόκριση από το κοινό των εκθέσεων, τονίζοντας ότι στόχος των συμμετοχών του δήμου στις παραπάνω εκθέσεις ήταν η προβολή των μοναδικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, η προσέλκυση νέων τουριστών και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου