Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δύο νέα διεθνή βραβεία για την Μελισσοκομεία Σάλιαρης


Δύο ακόμη διεθνή βραβεία κατάφερε και απέσπασε η μονάδα μελιού Μελισσοκομεία Σάλιαρης στον διεθνή διαγωνισμό, London International Honey Awards 2024. 

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό όπου παραγωγοί μελιού απ'όλο τον κόσμο στέλνουν το μέλι τους και διαγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες, όπως συσκευασία, marketing, γεύσης, ποιότητας κ.α.

Η Μελισσοκομεία Σάλιαρης από την Πρέβεζα συμμετείχε σε δύο κατηγορίες, μέλι Πεύκου και Μέλι ρείκι όπου και στις δύο περιπτώσεις απέσπασε το χρυσό βραβείο. 




Η Μελισσοκομεία Σάλιαρης είναι μια νομαδική μελισσοκομεία με παραγωγή σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Διαθέτει περισσότερες από 400 ενεργές κυψέλες  παράγοντας διάφορες ποικιλίες μελιού όπως, πορτοκαλιά, έλατο, βελανιδιά, ανθόμελο, πευκόμελο, κουμαριά καθώς και θυμαρίσιο μέλι. 

Σε μία μόνο δεκαετία και συγκεκριμένα από το 2011 η Μελισσοκομεία Σάλιαρης έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα brand name στην αγορά κάτι που θα ζήλευαν αρκετές εταιρείες στον χώρο της παραγωγής του μελιού. 

Μελισσοκομεία Σάλιαρης 

Άγιος Θωμάς Πρέβεζας

Τηλ επικοινωνίας:6945730261

Στην εταιρεία Μελισσοκομία Σαλιάρη, η ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε αγνό, ακατέργαστο και ανεπεξέργαστο μέλι, διασφαλίζοντας ότι διατηρεί όλα τα φυσικά του οφέλη.


Να θυμίσουμε ότι η 
Μελισσοκομεία Σάλιαρη στον αντίστοιχο περσινό διαγωνισμό είχε διακριθεί επίσης με το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Βελανιδιά και Έλατο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου