Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε Περιφέρεια και Δήμο ο Υφ.Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας


Περιοδεία στο Νομό Πρέβεζας πραγματοποιεί σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας. 

Τον Υφυπουργό στην περιοδεία του τον συνοδεύει ο τοπικός Βουλευτής της ΝΔ, Σπύρος Κυριάκης. Το μεσημέρι ο Υφυπουργός παρουσία του Σπύρου Κυριάκη και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, Νίκου Σολδάτου επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, κο Στράτο Ιωάννου και ακολούθως επισκέφτηκαν το Δημαρχείο όπου εκεί τον Υφυπουργό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος, Νίκος Γεωργάκος καθώς και μέλη της δημοτικής αρχής. 




Σε δήλωσή του ο κος Κώτσηρας μεταξύ άλλων ανέφερε πως βρισκόμαστε σήμερα στην Πρέβεζα για να συζητήσουμε και τοπικά θέματα αλλά και θέματα που αφορούν στις προσεχείς ευρωεκλογές οι οποίος αποτελούν κρίσιμο σταυροδρόμι για την χώρα μας και αυτό αποτελεί μια πρώτη τάξεως ευκαιρία για να συζητήσουμε και το προσεχές διάστημα για το που πηγαίνει η χώρα, που πηγαίνει η περιοχή και να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με την τοπική αυτοδιοίκηση για το καλύτερο δυνατόν συμφέρον των πολιτών. 

*Νωρίτερα ο Υφυπουργός πραγματοποίησε συνάντηση στο Μεσοπόταμο με φίλους της ΝΔ ενώ αργότερα είχε διαδοχικές συναντήσεις με την ΝΟΔΕ και μέλη του κόμματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου