Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2024

Την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αρσης Βαρών σε πάγκο κατέκτησε ο Πρεβεζάνος, Μάριος Λάζαρης


Νικητής της Ζωής !!

Υπό το βλέμμα του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ιωαννίδη ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο, ανδρών-γυναικών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ε.Α.Κ.Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρωτάθλημα εκτός από τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν, ενόψει και της προετοιμασίας τους, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερεις αθλητές από την Κύπρο (2 γυναίκες-2 άνδρες).

Επίσης, στο πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Πρεβεζάνος  Μάριος Λάζαρης.

Δυστυχώς όμως ο ίδιος είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει παραπληγικός και από τότε ο τρόπος μετακίνησης του να είναι μόνο το αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Μάριος όμως δεν το έβαλε κάτω και σύντομα ασχολήθηκε με την Αρση Βαρών σε πάγκο ΑμεΑ όπου ξεκίνησε προπονήσεις και το 2022 ήρθε το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για εκείνον όπου κατέλαβε την 1η θέση ! 

Ο Μάριος αστυνομικός στο επάγγελμα, ασχολείται και με την θεατρική ομάδα της αστυνομίας όπου πραγματοποιούν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σαν Αρχιφύλακας υπηρετεί στην Υ.Φ.Α.Α (Υπηρεσία φυσικης αγωγης και αθλητισμού) και δράση του είναι να μιλάει σε σχολεία κτλ αναφορικά με την αναπηρία και τον αθλητισμό.

Τελος να αναφέρουμε πως στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αρσης Βαρών σε παγκο που διεξήχθη στην Θεσσαλονική κατέκτησε την 2η θέση .

Σε μήνυμα του ο ίδιος ευχαριστεί θερμά όλους όσους τον στηρίξαν στην προετοιμασία του για τους αγώνες και το έπραξαν με οποιοδήποτε τρόπο και ειδικότερα τους επίσημους χορηγούς του, τα καταστήματα PREVERE και SAITAN PAZAR.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου