Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2024

Από τον ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης ο Πρεβεζάνος ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Τζίμας


Ο Αστέρας φέρνει ξανά στην Τρίπολη τον Πρεβεζάνο ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τζίμα λίγα χρόνια μετά την πώληση του στον ΠΑΟΚ. Η μορφή του deal ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στον Αστέρα ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μια σούπερ κίνηση, με την οποία θα ενισχυθούν μεσοεπιθετικά. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τζίμα, ο οποίος επιστρέφει στην Τρίπολη λίγα χρόνια μετά την πώλησή του στον ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για να μείνει ελεύθερος ο Τζίμας και να επιστρέψει στον Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ένα πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, ανάμεσα στο 35 με 40% και ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα φορέσει ξανά τα κιτρινομπλέ.

Ο Τζίμας μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στον Μίλαν Ράσταβατς, αφού αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεκαρι και οκτάρι. Όπως και ως σέντερ φορ υπό προϋποθέσεις.

Την ίδια ώρα, ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ράσταβατς για το παιχνίδι του Αστέρα, αφού είναι ποδοσφαιριστής με ταχύτητα και που μπορεί να πρεσάρει, ενώ και τακτικά είναι αρκετά καλός και κουμπώνει στα θέλω του Σέρβου τεχνικού.

sport-fm.gr

τη Τζίμα λίγα χρόνια μετά την πώληση του στον ΠΑΟΚ. Η μορφή του deal ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου