Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2024

Καχριμάνης για την επίσκεψη Σταϊκούρα στην Πρέβεζα «Δεν μας κάλεσαν πουθενά εμάς… Είμαστε κακοί αγωγοί του ηλεκτρισμού»


Η επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα στο Δημαρχείο της Πρέβεζας ήταν η πρώτη που πραγματοποίησε στην Ήπειρο.. 

Από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε και μάλιστα με επίσημες ανακοινώσεις του ίδιου του Υπουργού, ήταν απολύτως βέβαιο ότι θα προκαλέσει συζητήσεις.

Κι αυτό επειδή το συγκεκριμένο Υπουργείο έχει ανοιχτά μέτωπα στην Ήπειρο και μεγάλες εκκρεμότητες ειδικά στις οδικές υποδομές. Εκκρεμότητες που χειρίζεται η Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία βέβαια θέλησε να βγάλει το κεντρικό κράτος από την ευθύνη του.

Η Περιφέρεια Ηπείρου δεν κλήθηκε στην συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών.. Κι αυτό ειπώθηκε και επίσημα από τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής,

«Δεν μας κάλεσαν πουθενά εμάς… Είμαστε κακοί αγωγοί του ηλεκτρισμού» ανέφερε ο Περιφερειάρχης για να συμπληρώσει απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της ΛΑΣΥ Γιώργου Πρέντζα για την αξιολόγηση των ανακοινώσεων Σταϊκούρα πως «δεν αξιολογώ τίποτα… Δεν είχα πάει, ούτε με κάλεσαν..».

Νωρίτερα και αναφερόμενος στις δυσκολίες που προκύπτουν για τα έργα που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τόνισε με έμφαση πως «δεν θα απολογούμαι για τον κάθε Σταϊκούρα που έρχεται εδώ..».., σύμφωνα με το δημοσίευμα του EpirusPost.

Τη μη πρόσκληση ή τη μη συνάντηση με την Περιφέρεια την χρεώνεται αποκλειστικά ο Υπουργός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου