Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Σπ. Κυριάκης για την επίσκεψη Σταϊκούρα


Ανακοίνωση Βουλευτή ΝΔ Ν. Πρέβεζας, Σπύρου Κυριάκη

Σε μία απολύτως εποικοδομητική και ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τον τόπο μας, χθες, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα στο Δημαρχείο Πρέβεζας, όπου ο ίδιος εξήγγειλε επίσημα τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του μεγάλου έργου Ύδρευσης στις περιφερειακές Ενότητες Πρέβεζας- Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας.

Πρόκειται για ένα έργο σημαντικότατου προϋπολογισμού άνω των 140.000.000,00 €, το οποίο θα δώσει ανάσα σε πάνω από 150.000 κατοίκους, και που πλέον δεν βρίσκεται σε στάδιο εξαγγελιών, αλλά συζητήθηκε αρμοδίως στη Βουλή την Πέμπτη 20 Ιουνίου και πλέον βρίσκεται στην τελική υπογραφή της σύμβασης, ενταγμένο στην εξασφαλισμένη χρηματοδότηση του ΠΔΕ του Υπουργείου.

Για άλλη μία φορά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συντελεστές του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό κ. Σταϊκούρα, που οι συνεχείς προσπάθειές τους, οδήγησαν στη δρομολόγηση και υλοποίηση, ενός από τα μεγαλύτερα έργα των τελευταίων 40 ετών για τον τόπο μας, ενός έργου που θα βελτιώσει ουσιαστικά την καθημερινότητα των κατοίκων, και θα θέσει τη βάση για την περαιτέρω γοργή ανάπτυξη και έτερων τομέων οικονομίας, τουρισμού και παραγωγικότητας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα την εναργή στήριξή του στους ανθρώπους της Πρέβεζας, δρώντας άμεσα για την αντιμετώπιση των καίριων προβλημάτων τους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου