Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 08, 2024

Ο Δήμος Πρέβεζας απορρίπτει την ένσταση του αναδόχου για διάλυση της σύμβασης - Προβληματίζει το παρών της Ανάπτυξης Τώρα


Όπως σας είχαμε ενημερώσει δείτε ΕΔΩ, σύμφωνα με την εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών του, ο Δήμος Πρέβεζας απορρίπτει την ένσταση του αναδόχου για την διάλυση της σύμβασης του έργου της τάφρου του Αγίου Ανδρέα. 

Ο ανάδοχος του έργου έχει καταθέσει ένσταση για διάλυση της σύμβασης. 

Όμως, όπως ο ανάδοχος κοιτάζει τα συμφέροντα του - και καλώς πράττει - το ίδιο προσπαθεί να διαφυλάξει και ο Δήμος Πρέβεζας, τα δικά του συμφέροντα και ορθά πράττει ως οφείλει. 

Έτσι λοιπόν, στην τελευταία συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής αφού εισήχθη το θέμα, και βάση της εισήγησης των υπηρεσιών του Δήμου αποφασίστηκε η απόρριψη της ένστασης του αναδόχου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PrevezaBest και ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης και μέλος της επιτροπής, Κώστας Κύρλας ανέφερε πως είναι αναγκαίο το έργο και ψήφισε υπέρ της απόρριψης της ένστασης. 

Από την άλλη, στην ψηφοφορία του θέματος προβληματίζει το "παρών" της Ανάπτυξης Τώρα δια του κου Νίκου Τζίμα. 

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για ένα έργο το οποίο για πολλά χρόνια ήταν μπλοκαρισμένο.

Ότι αφορά τα συμφέροντα του τόπου δεν χωράνε πολιτικές και παραταξιακές διαφορές και αντιπαλότητες. Μπροστά στο συμφέρον των δημοτών και του τόπου οι παρατάξεις θα πρέπει να είναι ενωμένες και πέρα και πάνω από κόμματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου