Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2024

Πρέβεζα -Φιλιππιάδα - Cava - Papanikolaou: Προτεραιότητά μας να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές


Cash & Carry

Καλώς ήλθατε στην Cava Papanikolaou!

Cava – Papanikolaou

Η εταιρεία μας είναι μία επιχείρηση στο χώρο του χονδρικού εμπορίου – ειδών Super Market – Ho.Re.Ca . Καλύπτουμε με χονδρική πώληση μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις. Στόχος της Εταιρίας μας είναι η ποιοτική ικανοποίηση των πελατών μας δίνοντας πάντα την λύση στις ανάγκες της επιχείρησης τους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις αποκλειστικά με επίσημους εισαγωγείς,.


Εδώ, η προτεραιότητά μας είναι να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, άμεσα και εύκολα. Στην Cava Papanikolaou, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό κέρδος, χωρίς υποχρέωση αγοράς ελάχιστης ποσότητας.

Επιπλέον, είμαστε γνωστοί για τις πολύ άμεσες αποστολές προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε τα δικά μας οχήματα και συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες μεταφορικές εταιρείες για να διασφαλίσουμε ότι οι παραγγελίες σας φτάνουν γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας, σε όλη την Ελλάδα. Και το καλύτερο; Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 0,02€ ανά προϊόν. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προϊόντα χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος μεταφοράς.

Επιλέξτε την Cava Papanikolaou για τις ανάγκες σας και απολαύστε την ευκολία, την αξιοπιστία, τις ανταγωνιστικές τιμές και τις γρήγορες αποστολές που προσφέρουμε. Είμαστε εδώ για εσάς κάθε μέρα! Επικοινωνήστε μαζί μας.

Άμεση παράδοση 


Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα στον προορισμό τους.


Μεταφορά με οχήματα μας 


Μεταφέρουμε με οχήματα του στόλου μας τα προϊόντα που θέλετε. 


Αποστέλλουμε Πανελλαδικά με συνεργαζόμενες μεταφορικές Παραλαβή από το χώρο μας 


Το κατάστημα μας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Ε.Ο. Φιλιππιάδας – Πρέβεζας από όπου μπορείτε να παραλάβετε με ευκολία την παραγγελία σας. 


Τηλεφωνικές παραγγελίες


Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας ποια προϊόντα χρειάζεστε.  (2683041300, 6974443647)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου