Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 22, 2024

Με επιτυχία συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις ITF Juniors J60 Preveza Cup 2024 - Αύριο οι τελικοί


Με επιτυχία συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις ITF Juniors J60 Preveza Cup 2024 που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Γ.Ε. Πρέβεζας.

Σήμερα Σάββατο 22/6 πραγματοποιούνται τα ημιτελικά του Μονού Αγοριών και Κοριτσιών στις 9:00 και 10:30 αντίστοιχα και στις 16:00 ο μεγάλος τελικός των διπλών αγοριών μεταξύ των Βρετανού Louis HULL με τον Ιρλανδό James LAMMAS εναντίων των Βρετανών Harry ABEL και Joseph MAZINGHAM. Ακολουθει ο μεγάλος τελικός του διπλού κοριτσιών μεταξύ της Βρετανίδας Tegan BUSH με την Ισραηλινή May FADIDA εναντίων των δικών μας Ελληνίδων πρωταθλητριών Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου. 

Αύριο Κυριακή 23/06 θα πραγματοποιηθούν οι μεγάλοι τελικοί των μονών αρχίζοντας στις 09:00 με τον τελικό των κοριτσιών και ακολουθεί το μονό των αγοριών. 

Αξιοσημείωτος είναι ο αριθμός των συμμετοχών και ακόμα και χρονιά με αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο στην πόλη μας, καθώς και η πορεία των Ελλήνων αθλητών οι οποίοι έχουν φτάσει μέχρι τα τελικά, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα τέτοιων διοργανώσεων στην Ελλάδα, όπου έλληνες αθλητές και αθλήτριες έχουν την δυνατότητα να συλλέξουν σημαντική βαθμολόγια στη χώρα τους για την παγκόσμια κατάταξη.

Σας περιμένουμε όλους στις εγκαταστάσεις της Γ.Ε Πρέβεζας να απολαύσετε τένις υψηλού επιπέδου. Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου