Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία το Περιφερειακό πρωτάθλημα Beach volley δυτικής Ελλάδος


Δυο μέρες γεμάτες beach volley 

Με συμμετοχή ρεκόρ ομάδων από όλους τους νόμους παρά τις δύσκολες θερμοκρασίες έγιναν στις εγκαταστάσεις της Κυανής ακτής για να αναδειχθούν οι πρωταθλητές δυτικής Ελλάδος που θα εκπροσωπήσουν την περιφέρεια μας στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος. 

Στο Κ17 κοριτσιων την πρώτη θέση κατέλαβαν Μελου Ελένη μαι Γκανιατσα Δήμητρα, αθλήτριες του beach volley club Ermis Prevza και την 2η θέση Κοντομιχη Συρμαλενια και Μπότα Βάσια επίσης αθλήτριες του Ermis Club Prevaza . 

Στα αγόρια στο Κ17 πρωταθλητές αναδείχθηκαν Τσιουπης Άγγελος και Τατσης Νίκος από τα Γιάννενα . Ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβαν τα αδέρφια των Βενετιδη Βασίλη και Αποστολή ο οποιος να σημειωθεί ότι είναι 12 ετών . 

Στο Κ19 κοριτσιων την 1η θέση κατέκτησαν Εύα Ηλιαδη αθλήτρια του Ermis club beach volley Preveza με την συμπαίκτρια της Κουκουδιτσκα Κορινα από την Θεσσαλονίκη αθλήτρια beach club Apollon . 

Την 2η θέση πήραν οι Μελου-Γκανιατσα οι οποίες συμμετείχαν και στις δυο κατηγορίες . 

Στο κ19 αγοριών την 1η θέση κατέλαβαν Σμπονιας Χρήστος και Βαγγέλης αθλητές του Ερμη Πρέβεζας και αυτοί νικώντας στον τελικό τους  Τσιούπη άγγελο  και Τατση Νίκο από τα Γιάννενα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου