Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2024

Ξεκίνησε η Μπασκετική γιορτή στην Πρέβεζα - Φώτο


Έναρξη σήμερα για το 13ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας.

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη Πρέβεζας», για 13η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει Tουρνουά Mπάσκετ 3οn3, το διάστημα 19-21 Ιουλίου 2024 στα γήπεδα μπάσκετ “Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας. 

Στην πόλη μας και φέτος γνωστά ονόματα από το χώρο του μπάσκετ όπου θα τιμήσουν με την παρουσία τους το τουρνουά όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Γιώργος Σιγάλας και ο Χάρης Παπαγεωργίου!

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά «Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έφτασαν τις 108 σε όλες τις κατηγορίες και περισσότεροι από 410 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών θα λάβουν μέρος στο 13ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος στο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από την Λευκάδα, την Αρτα, την Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Βόλο, την Καβαλα, την Βονιτσα, το Αγρίνιο και πολλές άλλες περιοχές. Η στήριξή σας είναι τεράστια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμη την μπασκετική μας γιορτή. ». 



Σήμερα, κατά την πρώτη μέρα του τουρνουά παραβρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Μάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γρηγόρης Κουμπής, κ.α
Διοργάνωση: "Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας" 
Συνδιοργανωτής: Περιφέρεια Ηπείρου-Π.Ε Πρέβεζας, Δήμος Πρέβεζας
Υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου