Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 30, 2024

Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός δεύτερου γύρου στο διπλό Παπαμιχαήλ και Σάκκαρη


Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκαν στα δύο σετ από τις Ντανιέλ Κόλινς/Ντεζιρέ Κράβτσικ στην πρεμιέρα τους στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σαφώς ανώτερες οι Αμερικανίδες, επικράτησαν άνετα με 6-1, 6-3 σε 66 λεπτά και προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσουν τις Ουκρανές Λιουντμίλα και Νάντια Κίτσενοκ.

Η Μαρία προερχόταν από την οδυνηρή ήττα στο μονό από τη Μάρτα Κόστγιουκ, που πιθανότατα να την επηρέασε σωματικά και ψυχολογικά, όμως προσπάθησε για το καλύτερο στο ντεμπούτο της Δέσποινας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αμερικανική ομάδα, ωστόσο, ήταν πολύ πιο δεμένη και η εμφάνιση της έμπειρης στο διπλό Κράβτσικ ήταν καθοριστική.

Το ελληνικό δίδυμο έχασε εύκολα το πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο οι δύο Ελληνίδες ήταν πιο ανταγωνιστικές και κατάφεραν να πάρει πίσω τα δύο πρώτα μπρέικ που δέχτηκαν (2-1, 4-3). Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο στο τρίτο, καθώς οι Αμερικανίδες προηγήθηκαν με 5-3 και έκλεισαν τον αγώνα αμέσως μετά στο σερβίς της Κόλινς.

Έτσι, ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής ομάδας στο Παρίσι είναι τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα παίξει αύριο (31/7) με τον Αργεντινό Σεμπαστιάν Μπάες στον τρίτο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου