Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: 2.129.000 ευρώ τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου - 7εκ ευρώ τα χρέη προς τον Δήμο


Οικονομικής φύσεως ζητήματα απασχόλησαν μεταξύ άλλων την τέταρτη συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του Δήμου Πρέβεζας. 

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα που έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" Βαγγέλης Ροπόκης αναφορικά με τα ταμειακά διαθέσιμα και το χρέος του Δήμου στον ΦΟΔΣΑ Ηπείρου καθώς και στον Σύνδεσμο Ύδρευσης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Κοκκίνης ανέφερε πως τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου ανέρχονται στα 2.129.000 ευρώ, 482.000 αφορούν το χρέος προς στον ΦΟΔΣΑ εκ των οποίων 170.000 στο ΧΥΤΑ καρβουναρίου, ενώ δεν υπάρχουν οφειλές προς τον σύνδεσμο ύδρευσης Πρέβεζας - Φιλιππιάδας. 

Αμέσως μετά, ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης, Θεόδωρος Δράκος έθεσε το θέμα των οφειλών προς τον Δήμο τα οποία φτάνουν περίπου στα 7 εκ ευρώ, από που προέρχονται αυτές οι οφειλές και πως θα εισπραχθεί το ποσό αυτό των 7 εκ ευρώ.

Για το θέμα αυτό ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Κοκκίνης είπε πως οι οφειλές των 7εκ ευρώ προς τον Δήμο προέρχονται από διάφορα τέλη συν τις προσαυξήσεις. Από το ποσό των 7 εκ ο Δήμος έχει εισπράξει 347.000 ευρώ ενώ οι οφειλές άνω των 300 ευρώ έχουν αποσταλεί στη ΔΟΥ, είπε ο κος Κοκκίνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου