Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2024

Ούτε μαθητική κοινότητα δεν συνεδριάζει με τέτοιο τρόπο: Απίστευτο …Δημοτικό Συμβούλιο Ζηρού με φωνές και αποχωρήσεις!


"Χάβρα των Ιουδαίων" το Δημοτικό Συμβούλιο Ζηρού το οποίο για ακόμη μία φορά μετατράπηκε σε πεδίο έντονων αντιπαραθέσεων αλλά και σφοδρών επιθέσεων. 

Επιθέσεις και μομφές που στόχο είχαν υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κατά της διάρκεια της συζήτησης για την παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης της σύμβασης του έργου κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς. 

Θέμα, το οποίο παρότι έφερε προς συζήτηση η δημοτική αρχή, εντούτοις το καταψήφισαν !

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης από την κακή λειτουργία του δημοτικού  συμβουλίου αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας .

Όσοι ήταν παρόντες αλλά και όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση μέσω διαδικτύου κάνουν λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις σε συνεδρίαση του κορυφαίου δημοκρατικού οργάνου ενός δήμου, όπως είναι αυτό του δημοτικού συμβούλιου. 

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, για την επίθεση που δέχτηκαν υπάλληλοι του Δήμου από μέλη της δημοτικής αρχής, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν.Πρέβεζας αναμένεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση που θα καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές σε βάρος των υπαλλήλων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου