Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2024

Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού...Ως εδώ!


"Καταδικάζουμε απερίφραστα τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον υπαλλήλων και στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό τους"

 Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που συνήλθε την Τετάρτη 21 Αυγούστου, έπειτα από σχεδόν δύο μήνες κατά παράβαση κάθε κανονισμού, γίναμε, γι’ άλλη μία φορά μάρτυρες σκηνών και καταστάσεων που  υποβαθμίζουν τη λειτουργία του και υποτιμούν τη νοημοσύνη και το φιλότιμο της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.  

Συμπεριφορές αμετροέπειας αλλά και απαράδεκτων προσωπικών επιθέσεων εναντίον έμπειρων υπαλλήλων του Δήμου μας, χωρίς κανένα ίχνος ενσυναίσθησης, συνέθεσαν σκηνικό θεάτρου του παραλόγου, στο οποίο προστίθενται και οι φραστικές επιθέσεις  δήθεν ‘διαμαρτυρομένων’ πολιτών  εναντίον συμβούλων της παράταξής μας κατά τις τοποθετήσεις τους.

Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει την κατάσταση που επικράτησε φτάνει να αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του και να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση στο κανάλι του Δήμου στο Youtube στην παρακάτω διεύθυνση:  https://www.youtube.com/channel/UCucx-eW2oLLCBo065FZa04w,

Η «Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού» όχι μόνο καταδικάζει τις απρεπείς συμπεριφορές που εκδηλώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και προκάλεσαν τη δικαιολογημένη αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Πρέβεζας, αλλά στέκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι στην πολύχρονη διαδρομή τους στον Δήμο μας έχουν αποδείξει εμπράκτως την επιστημοσύνη τους και  την εμπειρική τους γνώση και αξία.

Τονίζουμε ότι οι εποχές του τραγέλαφου, των φραστικών επιθέσεων και προσβολών εναντίον εργαζομένων, αλλά όχι μόνο, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί στον Δήμο μας και κανείς δεν θα ανεχτεί την επαναφορά τους, για όποια προσωπικά ή αλλότρια συμφέροντα, ή ‘πιστεύω’.

Με αίσθημα ευθύνης καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε απερίφραστα τα όσα συνέβησαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέτουμε τους αρνητικούς πρωταγωνιστές στην κρίση των συμπολιτών μας και δηλώνουμε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βάλουμε φρένο στην αλλοπρόσαλλη και υποτιμητική για τον Δήμο μας κατάσταση.

Ως εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου